آفتابپرست، شبکه مخفی زنان و خون سرد؛ ببینیم یا نبینیم؟
چه بخواهیم، چه نخواهیم شبکه نمایش خانگی در این زمانه یک بخش مهمی از برنامه فیلم و سریال دیدن مخاطب امروزی را شکل داده است، علی الخصوص که تلویزیون کاملا قافیه را باخته است.
عصر ایران - چه بخواهیم، چه نخواهیم شبکه نمایش خانگی در این زمانه یک بخش مهمی از برنامه فیلم و سریال دیدن مخاطب امروزی را شکل داده است، علی الخصوص که تلویزیون کاملا قافیه را باخته است و مدتهاست که هیچ مجموعه نمایشی قابل توجهی ارائه نکرده است، به همین دلیل 3 سریال جدید شبکه نمایش خانگی را مروری میکنیم:
آفتابپرست
آفتابپرست محصول فیلم نت به نویسندگی امیر برادران و کارگردانی برزو نیک نژاد است، نیک نژاد یکی از کارگردانان پرکار سالهای اخیر است که هم در سینما و هم در تلویزیون فعالیت
آفتابپرست، داستان دو رفیق خفتگیر به نامهای جمال و منوچ است که عشق لاتی و سطح یک شدن در خفتگیری را دارند اما از بی عرضهگی و بدشانسی گیر پلیس میافتند و به زندان میروند. جمال در زندان به همه میگوید که در سطح یک فقط پورشهسوار خفت کردهاند و به همین خاطر به جمال پورشه معروف میشود، از زندان آزاد شده اتفاقات به گونهای رقم میخورد که او به عنوان یک قهرمان مبارزه با مفسدین اقتصادی قلمداد میشود و...
آفتابپرست به لحاظ موضوع و داستان یک کلیشه تکراری است از یک منظر جدید، در راستای فیلم هایی چون لیلی با من است و یا مارمولک (کمال تبریزی) میتوان آنرا دسته بندی کرد، شخصی که در یک موقعیت متضاد با شخصیت خودش قرار میگیرد و حال باید به این بازی کردن در نقش جدید ادامه دهد و این تضاد طبعتا جذابیتهای خاص خودش را دارد.
پژمان جمشیدی، باران کوثری، حمیدرضا آذرنگ، گوهر خیر اندیش، غلامرضا نیکخواه، الهام اخوان و... بازیگران این مجموعه هستند. نکته جالب توجه در آفتاب پرست بازی خوب 2 رفیق یعنی جمال (پژمان جمشیدی) و منوچ (حمیدرضا آذرنگ) است.
حسن بزرگ آفتابپرست بازی پژمان جمشیدی است. اگر چه موقعیتهای داستانی سریال تکراری و عمدتا قابل پیش بینی است اما جمشیدی با بازی خود واقعا آنها را قابل دیدن و حتی خندهدار میکند. انصافا پژمان جمشیدی به بازیگری توانمند تبدیل شده است که دیگر فوتبالیست بودن دارد تحت الشعاع بازیگری قرار میگیرد که قبلا این روند معکوس بود. باران کوثری هم بد نیست اما این نقش (مهری گیرایی) که یک روزنامه نگار فعال در زمینه مبارزه با مفسدان افتصادی است چندان نکته خاصی ندارد که بخواهد در کارنامه کوثری به آن اشارهای شود.
شاید آفتابپرست بیشتر مجموعهای مناسب برای تلویزیون بود ولی مخاطب با دیدن آن در شبکه نمایش خانگی هم احساس نمیکند که مغبون شده است.
پیشنهاد: ببینید با ارفاق
کد ویدیو دانلود فیلم اصلیشبکه مخفی زنان:
شبکه مخفی زنان محصول نماوا است، این مجموعه به نویسندگی محمد رحمانیان و کارگردانی افشین هاشمی است که علاوه بر حضور در تئاتر سابقه ساخت چند فیلم سینمایی چون «خسته نباشید»، «گذر موقت»، «خاله قورباغه» و «خداحافظ دختر شیرازی» در کارنامه دارد. به لحاظ حضور بازیگرانی چون سیامک انصاری، لیلا حاتمی، مهدی هاشمی، باران کوثری، حمید فرخنژاد، شبنم مقدمی، امیرحسن رستمی، شقایق دهقان و... یکی از پر ستارهترین سریالهای سالهای اخیر است.
این مجموعه یک روند غیر معمول در سریالهای شبکه نمایش خانگی است با قصهای که آرام آرام فضای مورد نظرش را گسترش میدهد. خلاصه قصه آن این است که وزارت فرهنگ و هنر در سال 1310 تصمیم به تشکیل کانون بانوان گرفته تا با تشکلهای مشابه رقابت و سپس آن ها را حذف کند. میرزا محمود زنبورکچی (سیامک انصاری) کارمند عالیرتبه اداره سجل احوال، دعوت می شود تا در کنار دلبرجان تاجرباشی مسئولیت انتخاب اعضا و سپس فعالیت کانون را بر عهده بگیرد و...
از نکات جالب توجه حضور باران کوثری در سه قسمت از این سریال در 3 شخصیت مختلف است، در قسمت اول در نقش پروین اعتصامی ظاهر شد، در قسنت دوم نقش یک خانم بازیگر تئاتر را داشت و در قسمت سوم در نقش دختر عبدالحسین تیمورتاش (دختر نخستین وزیر دربار زمان رضا شاه).
خلاقیتهایی در این سریال وجود دارد که قابل توجه است مثل بخش آنچه گذشت سریال که راوی با یک متن طنز و جالب توجه اتفاقات قسمتهای قبل سریال را بازگو میکند و البته حتی در قسمت اول سریال هم این بخش وجود داشت و به خوبی فضای زمان و اتفاقات سریال را برای بیننده تشریح کرد.
حضور علیرضا زرین دست فیلمبردار مطرح سینمای ایران هم در این سریال از نکات جالب توجه دیگر آن است که او از زمان دایی جان ناپلئون دیگر هیچ سریالی را فیلمبرداری نکرده است.
پیشنهاد: ببینید
کد ویدیو دانلود فیلم اصلیخون سرد
خون سرد هم تولید فیلم نت است، گروه نویسندگان آن علیرضا عطاالله تبریزی، محمدمهدی عزیزمحمدی، احسان ابراهیمی و امین فرشادمهر هستند و کارگردانی مجموعه را امیرحسین ترابی انجام داده است.
خون سرد یک درام جنایی است که در آن سرگرد امیرعلی طلوعی (شهرام حقیقت دوست) در حال پیگیری پرونده گروهی از قاچاقچیان انسان و عوامل زن آزاری است، که به اسم امیر شهسواری (امیررضا دلاوری) میرسد و از دوستش دکتر کسری کیا (امیر آقایی) که در پزشکی قانونی کار میکند کمک میگیرد، اما دکتر کیا روش خاص خود را برای برخورد با جنایتکاران دارد و...
اگرچه فقط یک قسمت از این مجموعه پخش شده است اما در همین شروع حسن آن این بود که داستان به خوبی روایت میشد و اضافه گویی نداشت هر موقعیتی که سرگرد طلوعی در آن بود با چالشهای پیش رو را نشان میداد و بعد موقعیت بعدی و... از آن حالت کش دادن معمول سریالهای ایرانی پرهیز داشت و همین باعث میشد مخاطب ادامه اتفاقات را بخواهد دنبال کند در یک کلام قلاب انداختن برای گرفتن توجه مخاطب جواب داده است. امیر آقایی، شهرام حقیقتدوست، سارا بهرامی، امیررضا دلاوری، نیما شعبان نژاد، سارا رسول زاده، لیندا کیانی و... بازیگران این مجموعه هستند که در قسمت اول شهرام حقیقت دوست نمایش چشمگیری به عنوان یک سرگرد به دنبال مبارزه با مفسدان از خود نشان داد. یک نوع هوش و ذکاوت همراه با خشونتی در سرگرد طلوعی دیده میشد که برای چنین شخصیتی لازم است. فضا سازی موقعیت بازجویی از یک آقازاده توسط طلوعی در نوع خود جالب توجه بود. معمولا آفت سریالهای ایرانی افتادن در دام تکراری شدن موقعیت و به دور خود چرخیدن است مثلا در بعضی سریالها می توان از هر قسمت نصف آن را حذف کرد و هیچ تغییری در شکل روایت داستان رخ ندهد فقط حرف زدنهای اضافه و یا پلانهای راه رفتن و... را از آن خارج کرد. باید دید آیا خون سرد در قسمتهای بعدی هم مانند قسمت اول با همین ریتم کنجکاوی برانگیز جلو خواهد رفت یا خیر که اگر بتواند مانند قسمت اول باشد به هدف زده است. پیشنهاد: ببینید کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تماشاخانه