شنبه 14 تیر 1404

آمار و اطلاعات دقیقی از اتباع خارجی نداریم / دشمن می‌آید از آنها علیه امنیت ملی استفاده می‌کند

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
آمار و اطلاعات دقیقی از اتباع خارجی نداریم / دشمن می‌آید از آنها علیه امنیت ملی استفاده می‌کند

جوکار گفت: باید هماهنگی بین دستگاه‌ها از جمله وزارت خارجه، وزارت کشور، وزارت کار و دستگاه‌های نظارتی صورت گیرد تا برنامه ریزی لازم برای رفت و آمد اتباع کنترل ترددشان انجام شود و همچنین اتباع غیرمجاز هم شناسایی شوند.

محمد صالح جوکار درباره اینکه پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان مطرح شد خرابکاری‌هایی که در کشور صورت گرفته به واسطه کمک اتباع غیرمجاز بوده است آیا نباید هرچه زودتر ساماندهی اتباع در کشور صورت گیرد و تکلیف سازمان ملی مهاجرت مشخص شود، گفت: یکی از اهدافی که به خاطر آن ما بحث سازمان ملی مهاجرت و اساسنامه ساماندهی اتباع را دنبال می‌کنیم، همین موضوع است.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور تاکید کرد: ما واقعاً آمار و اطلاعات دقیقی از اتباع نداریم داده‌های اطلاعاتی ما در این زمینه بسیار کم است لذا باید اشراف کامل و دقیق بر اتباع داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: بسیار مهم است که بدانیم اتباع تعدادشان چقدر است؟ به چه کاری مشغول هستند؟ چه کسانی این‌ها را به کار گرفته‌اند؟ در کجا مشغولند؟ کارفرمایان آنان چه کسانی هستند؟ آیا مسئولیت‌شان را به درستی انجام داده‌اند یا خیر؟ آیا در شاغل ممنوعه بوده‌اند یا مشاغل مجاز.

خبر مرتبط فوری / طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد

علیرضا سلیمی گفت: مجلس در مصوبات خود مجازاتی تعیین کرده برای کسانی که اجازه ورود ماموران آژانس به کشور را می‌دهند. مصوبات مجلس شامل همکاری‌های پادمانی و فراپادمانی می‌شود.

جوکار گفت: باید هماهنگی بین دستگاه‌ها از جمله وزارت خارجه، وزارت کشور، وزارت کار و دستگاه‌های نظارتی صورت گیرد تا برنامه ریزی لازم برای رفت و آمد اتباع کنترل ترددشان انجام شود و همچنین اتباع غیرمجاز هم شناسایی شوند.

وی ادامه داد: باید برای کسانی که اتباع غیرمجاز را به کار می‌گیرند و در مشاغل ممنوعه قرار می‌دهند، یا آنها را خلاف قانون اسکان می‌دهند، جرم‌انگاری صورت گیرد که تماماً در اساسنامه ساماندهی اتباع آمده است که باید هرچه زودتر تصویب شود اینگونه تکلیف روشن می‌شود و ما دیگر این همه تهدید اتباع غیرمجاز را نخواهیم داشت.

خبر مرتبط استاندار تهران: امنیت پایتخت خط قرمز است / هیچ‌گونه مماشاتی با ورود و حضور غیرقانونی اتباع غیرمجاز صورت نمی گیرد

استاندار تهران گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و هماهنگی بین‌دستگاهی، روند شناسایی، دستگیری و بازگرداندن اتباع غیرمجاز با شدت بیشتری دنبال می‌شود و شاهد رشد 3 تا 4 برابری آمار دستگیری اتباع خارجی غیرمجاز در مقایسه با ماه‌های گذشته هستیم.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر آمار و اطلاعات دقیقی از اتباع وجود ندارد، عنوان کرد: اطلاعات دقیقی از اتباع نداریم و این باعث سوءاستفاده از اتباع می‌شود و دشمن می‌آید از آنها علیه امنیت ملی استفاده می‌کند لذا برای آخرین بار باید مسائل را حل کنیم و به نقطه قابل قبولی برسیم.

وی تاکید کرد: حتماً گزارشات جمع‌آوری شده از جاسوسان و اتباع بیگانه‌ای که در خرابکاری‌ها دست داشتند را در کمیسیون شوراها مورد بررسی و پیگرد قرار خواهیم داد.

جوکار خاطرنشان کرد: چیزی که مسلم است و نقطه قوت و برتری کشور است، همبستگی ملت و اعلام حضورشان در صحنه است. مردم آمدند از نظام، کشور و انقلاب حمایت کردند. این‌ها به عنوان یک سرمایه اجتماعی پشتوانه نیروهای مسلح ماست تا بتوانند ابتکار و خلاقیت را در پاسخ یاوه‌گویی‌های دشمنان و صهیونیست‌ها و در مصاف با تروریست‌ها در دست داشته باشند.

وی با بیان این‌که پایه و محور اصلی حل مشکلات خود مردم هستند، گفت: در این مدت مردم پای کار بودند، مخصوصاً جوانان دهه هشتادی و نودی پای کار آمدند و خواستار انتقام شدند این زبانزد عام و خاص است. باید نابودی رژیم صهیونیستی مطابق آنچه مقام معظم رهبری فرمودند، تحقق پیدا کند. باید زوال این رژیم را با چشمان و احساس خودمان درک کنیم که این حتماً هم اتفاق خواهد افتاد؛ چرا که باطل رفتنی است آنچه که می‌ماند حق است.

رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور تاکید کرد: همه ملت و حاکمیت باید در این مسیر یک حرف و کلام داشته باشیم؛ وحدت کلمه، وحدت نظر و وحدت عمل در سایه ولایت فقیه تا ان‌شاالله این مسیر به سمت هدف بزرگ حرکت کند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

آمار و اطلاعات دقیقی از اتباع خارجی نداریم / دشمن می‌آید از آنها علیه امنیت ملی استفاده می‌کند 2
آمار و اطلاعات دقیقی از اتباع خارجی نداریم / دشمن می‌آید از آنها علیه امنیت ملی استفاده می‌کند 3