اتصال 300 پروژه نانوفناورانه به صنعت با تلاش 44 کارگزار فناوری
شبکه تبادل فناوری نانو با ارائه خدمات به 300 شرکت نانویی کار خود را آغاز کرد. در این شبکه، 44 کارگزار تبادل فناورینانو مشغول فعالیت بوده و 347 پروژه موفق تبادل فناوری نانو بین فناوران و شرکتهای صنعتی در کشور به اتمام رسید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ شبکه تبادل فناوری در سال 94 با هدف شناسایی ظرفیتها، حمایت، تسهیلگری، مدیریت و پیگیری در فرایند تبادل فناوری ذیل ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شکل گرفته است.
این شبکه با ارائه خدمات به 300 شرکت نانویی و ارائه راهحل برای مسائل صنعتی کار خود را آغاز کرد و امروز با گسترش فعالیت خود در زمینه توسعه بازار محصولات و خدمات به بیش از 5 هزار شرکت دانشبنیان، فعالیت دارد.
در این شبکه، 44 کارگزار تبادل فناورینانو مشغول فعالیت هستند که تا نیمه اسفندماه سال گذشته، 38 هزار و 28 تقاضای صنعتی احصا شد و 347 پروژه موفق تبادل فناوری نانو بین فناوران و شرکتهای صنعتی در کشور به اتمام رسید.
چالش فناوری و نوآوری یک رقابت با هدف توسعه راهحلهای فناورانه برای حل مشکلات بنگاههای صنعتی یا توسعه خدمات و محصولات نوآورانه است. در این نوع مسابقات، شرکتهای صنعتی خصوصی یا دولتی میتوانند مناسبترین راهحلهای فناورانه را برای غلبه بر مشکلات فناورانه خود بیابند.
به گزارش تسنیم؛ "عرفان کامفر" از مدیران شبکه تبادل فناوری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم گفته بود: شبکه تبادل فناوری، زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که در این شبکه، بانکی از فناوران دانشبنیان و نانویی را در همه حوزهها داریم که از نظر تولید محصول و روند تولید و تحقیق و توسعه، توسط این شبکه بررسی میشوند و از سمتی دیگر کارگزارانی داریم که در صنایع بزرگ مشکلات و تقاضاهای خود را احصا میکنند.
کامفر ادامه داد: به عنوان مثال فولاد، مشکل پساب یا تصفیه آب پساب دارد که این مشکل بعد از احصا شدن به شبکه تبادل میآید و در شبکه، مدیر پروژهای روی شبکه قرار میگیرد که دو طرف را به یکدیگر وصل میکند. در این ارتباط که بین فناوران و صنایع ایجاد میشود، تسهیلات مادی و معنوی نیز شامل آنها میشود.
وی گفت: از سال 1395 تا اسفند 1400 نزدیک به 3500 تقاضا در سامانه شبکه تبادل فناوری ثبت شده است که از این تعداد 500 پروژه موفق بوده و به نتیجه رسیده است. به عنوان مثال در موضوع آب و پساب، محصولی نیاز بوده است که آن محصول در شرکت فناور با تسهیلات و حمایت شبکه تبادل، تحقیق و توسعه آن انجام شده و به صنعت داده شده است و صنعت هم با انعقاد قراردادی پول را پرداخت کرده و از آن استفاده میکند.
دغدغههای "فعالان دانشبنیان ایران" چیست؟/ خداحافظی با "کارخانهداری" با ورود موضوع "دانشبنیانی" رونمایی رئیسجمهور از 5 محصول دارویی دانشبنیان در پارک علم و فناوری پردیس