یک‌شنبه 4 آذر 1403

اتفاق بد، 7 تیم بلاتکلیف در لیگ برتر!

وب‌گاه ورزش سه مشاهده در مرجع
اتفاق بد، 7 تیم بلاتکلیف در لیگ برتر!

بر مبنای اصول تیم های حرفه ای برای آماده سازی باید 6 تا 8 هفته زمان صرف کنند.

به گزارش "ورزش سه"، اگر تیمی برای آماده سازی زمانی که صرف می کند، کمتر از 6 تا 8 هفته باشد، کیفیت بازی هایش در هفته های ابتدایی قابل تعریف نیست و از سویی ممکن است با مصدومیت های احتمالی بازیکنانش در هفته های ابتدایی مواجه شود. این اصل هیچ گاه در فوتبال ایران جدی گرفته نمی شود. زمان های زیادی برای آماده سازی از دست می رود و در ادامه تیم ها سعی می کنند با تمرینات فشرده برای شروع بازی ها آماده شوند که این موضوع بدون عوارض نخواهد بود. اعلام زمان تعیین شده برای آماده سازی بر اساس آناتومی بدن فوتبالیست تعریف شده و قابل کاهش نیست.

سهیل مهدی، رئیس کمیته ی مسابقات چندی پیش گفته بود، در تلاش هستیم تا فصل جدید لیگ برتر را از 10 یا 11 مرداد استارت بزنیم. با توجه به پایان کرونا و هم چنین برگزاری جام ملت ها در فصل پیش رو کمیته ی مسابقات در تلاش است تقویم بازی ها را به حالت قبل برگرداند تا زمان مناسب به تیم ملی برای آماده سازی بدهد. در چنین شرایطی تیم ها باید از اول تیر تمرینات آماده سازی خود را شروع کنند. آنهم با همه ی نفرات نه تیم نصف و نیمه. تیمی که از اول تیر تمرینات آماده سازی را شروع می کند، زمان حداقلی را برای پروسه ی آماده سازی طی می کند. یعنی 6 هفته.

اما 7 تیم حاضر در لیگ برتر بلاتکلیفند و هنوز تکلیف کادر فنی آنها مشخص نشده است. در بین آنها تیم های مدعی هم دیده می شود. جای ناراحتی است با گذشت دو دهه از شروع لیگ حرفه ای در ایران هنوز تیم ها زمان آماده سازی را درک نکرده اند! در حالی که مهمترین زمان در یک فصل فوتبالی دوران آماده سازی پیش از فصل است، به این خاطر که تیم برای یک فصل از بازی ها یارگیری می کند و آماده می شود. تیمی در جریان فصل ارایه گر بازی های خوبی خواهد بود که خوب یار بگیرد و خوب بدنسازی کند. اما از نگاه برخی تیم ها این بخش از زمان فصل اصلا مهم نیست! می پردازیم به وضعیت تیم هایی که تکلیف کادر فنی اشان هنوز مشخص نیست.

1- استقلال  یک روز می گویند جواد نکونام و روز دیگر می گویند مربی خارجی. همه سرگیجه گرفته اند. تماشاگران تیم به ستوه آمده اند. باور کنید انتخاب مربی حتی برای تیم مدعی سخت نیست. البته برای تیمی که با برنامه ریزی و مطالعه عمل می کند و از همه مهمتر به زمان اهمیت می دهد.

2- مس رفسنجان صحبت از توافق این تیم با ساکت الهامی است اما این خبر هنوز به طور رسمی از سوی باشگاه مس رفسنجان اعلام نشده است. محمد ربیعی مربی پیشین و موفق این تیم یکی از گزینه های هدایت تیم استقلال بود و به نظر این موضوع انتخاب سرمربی در باشگاه موفق مس را به تاخیر انداخته است. 3- فولاد  فولاد پیرامون انتخاب سرمربی برای فصل جدید بیانیه داده است. این شاید به معنی گذر از علیرضا منصوریان باشد. به خاطر انتقادهایی که هواداران داشته اند. این در حالی است کارنامه ی این مربی در تیم فولاد با توجه به اینکه در میانه های راه هدایت تیم را برعهده گرفته بود، قابل دفاع بود.

4- ذوب آهن  ذوب آهن به دنبال سرمربی جدید است. اگر قرار به ادامه ی حضور مهدی تارتار در راس کادر فنی تیم بود به طور حتم همانند فصل پیش خیلی زودتر قرارداد وی تمدید می شد. صحبت از حضور قاسم حدادی فر در راس کادر فنی این تیم است اما تعلل در تصمیم گیری موجب شده تا اوضاع کادر فنی این تیم هم نامشخص باشد. 5- پیکان  مجتبی حسینی سرمربی تیم پیکان راهی اراک شده است و در فصل پیش رو هدایت تیم آلومینیوم اراک را در بازی های لیگ برتر برعهده خواهد داشت. این جابجایی از مدت ها قبل قابل پیش بینی بود اما باشگاه پیکان با علم به این موضوع به جانشین مجتبی حسینی فکر نکرده بود و همین موضوع انتخاب سرمربی در این تیم را هم به تاخیر انداخت!

6- ملوان  ملوان و جدایی از مازیار زارع و پژمان نوری. اگر اسپانسر هم از تیم رفته باشد، باید گفت ملوان وضعیت بغرنجی در فصل پیش رو تجربه خواهد کرد، به این خاطر که هیچ گاه نهادهای دولتی از تیم ملوان حمایت نکرده اند. جزء در یکی دو فصلی که سازمان منطقه آزاد اسپانسر تیم ملوان شده بود. 7- استقلال خوزستان  بهترین گزینه برای استقلال خوزستان سیروس پورموسوی است. این مربی روی تعیین بودجه ی بیشتر برای تیم تاکید دارد اما یک سری از مقاومت ها از سوی مالک تیم کار توافق را به درازا کشانده است و به طور حتم دودش به چشم تیم خواهد رفت. هر چند عقد قرارداد بین طرفین از هم اکنون قابل پیش بینی است.

اتفاق بد، 7 تیم بلاتکلیف در لیگ برتر! 2
اتفاق بد، 7 تیم بلاتکلیف در لیگ برتر! 3
اتفاق بد، 7 تیم بلاتکلیف در لیگ برتر! 4