اجرای طرحی که در دو نشست منطقهای ناشدنی معرفی شده بود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس مرکز تحقیقات شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه طرح کلرزنی پساب در دو نشست منطقهای غیر ممکن و دشوار معرفی شده بود، گفت: این در حالی است که این فناوری از سوی فناوران کشور از طریق اختلاط نانوحبابها توسعه یافته است. قنادی در مراسم بهرهبرداری از سامانه نانو کلر در تاکستان استان قزوین با اشاره به برگزاری دو همایش منطقهای در سالهای 1998 و...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،
رئیس مرکز تحقیقات شرکت آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه طرح کلرزنی پساب در دو نشست منطقهای غیر ممکن و دشوار معرفی شده بود، گفت: این در حالی است که این فناوری از سوی فناوران کشور از طریق اختلاط نانوحبابها توسعه یافته است.
قنادی در مراسم بهرهبرداری از سامانه نانو کلر در تاکستان استان قزوین با اشاره به برگزاری دو همایش منطقهای در سالهای 1998 و 2018 در بحرین در حوزه پساب فاضلاب، گفت: در این نشستها که با حضور کشورهای غرب آسیا برگزار و اعلام شد نیاز آبی بیش از منابع آبی است و پساب بخشی از منابع تأمینکننده آبی است.
وی خاطر نشان کرد: در هر دو نشست اعلام شد کلرزنی پساب دشوار و دستیابی به کیفیت کلرینه استاندارد بهداشتی دشوار و ناشدنی است، چرا که پساب حاوی مواد معلق است که مانعی برای رسیدن کلر به میکروبها میشود و با توجه به نوسانات آلایندگی پسابها در طی شبانهروز، کلرزنی پساب را بسیار پیچیده کرده است.
قنادی ادامه داد: فناوری کلرزنی پساب اکنون از سوی شرکت دانشبنیان نانویی از طریق اختلاط نانوحبابها حاصل شده است و بخشی از معضلات کشور را در این زمینه مرتفع و کلرزنی را تسهیل کرده است.
رئیس مرکز تحقیقات شرکت آب و فاضلاب کشور، اضافه کرد: انتظار داریم کاربرد این فناوری به تدریج در استان قزوین و در سطح کشور تسری یابد.
وی افزود: در حوزه آب و فاضلاب اولویتهای پژوهش و تحقیقات بر پایه سه محور کاهش زمان و هزینه، اجرای مقیاس نیمه صنعتی و صنعتی و حل مسأله است.
قنادی با تاکید بر اینکه محققان و کارفرمایان باید ریسک طرحهای تحقیقاتی را بپذیرند، گفت: قرار نیست همه طرحها به طور صددرصد موفق شوند و در برخی از طرحها شکست را باید بپذیریم، ولی باید آمادگی پذیرش ریسک را داشته باشند.
لازم به ذکر است شرکت دانشبنیان نانو حباب انرژی با مشارکت و همکاری شرکت مهندسی آب و فاضلاب استان قزوین و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، فناوری نانو کلر را در تصفیهخانهی فاضلاب شهر تاکستان نصب و راهاندازی کرده است. آیین افتتاح این سامانه با حضور دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قزوین و تنی چند از مسئولان استان روز چهارشنبه 31 مرداد 1403 برگزار شد.