دوشنبه 5 آذر 1403

ادعای مستقل بودن با برند احمدی‌نژاد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ادعای مستقل بودن با برند احمدی‌نژاد

تهران - ایرنا - می‌گفتند به قدرت باز می‌گردیم و بازگشتند اما به شکل پررنگی این حضور را در زیر چتر احمدی‌نژاد تعریف و از فرصتی برای تبلیغ رئیس دولت‌های نهم و دهم فروگذار نیستند اما پس از پیروزی در انتخابات مجلس می‌خواهند به هر طریقی خود را مستقل معرفی کنند.

روزنامه آرمان ملی در گزارشی آورده است: سید شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد دولت احمدی‌نژاد که می‌گوید: «ما به دولت‌های نهم و دهم و حتی آقای احمدی‌نژاد که یک چهره خدومی بودند افتخار می‌کنیم ولی آنچیزی که می‌خواهیم به آن تاکید کنیم این است که مدیران دولت‌های نهم و دهم شخصیت‌های مستقل هستند و هرکدام به صورت مستقل و بدون هرگونه سازماندهی قبلی در انتخابات شرکت کردند و خوشبختانه مورد اقبال مردم قرار گرفتند.» البته گلایه هم می‌کند: «شما هیچ زمانی نمی‌گویید، خاتمی‌چی‌ها یا روحانی‌چی‌ها یا هاشمی‌چی‌ها. به نظر من به‌خاطر اینکه موضوع و افراد تقلیل داده شوند، اینگونه نگاه می‌شود وگرنه تا الان آیا کسی آمده است تکذیب کند که وزیر آقای احمدی‌نژاد بوده است؟ خیر. همانطور که گفتم ما افتخار هم می‌کنیم. سال 1392 در آخرین روزهای دولت ما به خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم و ایشان در جلسه افطاری که ما خدمتشان بودیم فرمودند که با شما به 2 دلیل دشمنی می‌کردند؛ یکی اینکه شعارهای انقلاب را سر دست گرفتید و پیش رفتید، دوم اینکه نوعا آن امتیازاتی که دولت‌های دیگر برای خودشان خواستند، شما برای خودتان نخواستید. نکته ما این است که چرا برخی از رسانه‌ها تحت شرایطی که دیگران از دولت فلان و فلان یاد می‌کنند و لفظ دولت را استفاده می‌کنند و هیچ زمانی خاتمی‌چی یا روحانی‌چی نمی‌گویند، ولی زمانی که به ما می‌رسند از این واژه استفاده می‌شود و فقط فرد را می‌بینند و هیچ اندیشه‌ای را پشت آن نمی‌بینند.»

فراکسیون احمدی‌نژادی‌ها در مجلس

سیدشمس‌الدین حسینی 6 اردیبهشت گفت: «اغلب مدیران شاخص دولت نهم و دهم که نامزد انتخابات مجلس شدند رای آوردند. در همین مجلس 8 عضو کابینه دولت‌های نهم و دهم، 9 استاندار، تعداد قابل‌توجهی از معاونان وزرا، فرمانداران و مدیران دوره احمدی‌نژاد رای آوردند و از منتخبان مجلس یازدهم هستند. می‌توانم بگویم که بالغ بر 50 نفر هستند. این افراد با هم فصل مشترک دارند و باهم سال‌ها همکاری کرده‌اند» این اظهارات به معنای تشکیل فراکسیون احمدی‌نژادی‌ها بود که حسینی درباره آن می‌گوید: «وقتی مردم بعد از گذشت چند سال از پایان کار دولت احمدی‌نژاد آنها را نادیده نگرفتند و به آنها رای دادند، آیا منتخبان باید خودشان را نادیده بگیرند؟ نه. بنابراین ما با هم جلساتی داریم و دور از ذهن نیست اگر فراکسیون تشکیل دهیم.» البته حسینی برای القای محبوبیت یاران احمدی‌نژاد در مجلس، بخشی از منتخبان مجلس یازدهم را در لیست حامیان رئیس دولت‌های نهم و دهم قرار می‌دهد و می‌گوید: «بخش قابل توجهی از نمایندگان منتخب با سنجش سلوک رفتاری و عملکردی مدیران دولت‌های نهم و دهم، نسبت به همکاری و همگرایی ابراز تمایل می‌کنند و ما هم استقبال می‌کنیم. تعداد زیادی از نمایندگان ادوار که به مجلس یازدهم راه یافته‌اند هم از جمله مدافعان دولت‌های نهم و دهم هستند.»

تردید حمایت یا غریبگی با احمدی‌نژاد

ظاهرا حسینی به این موضوع واقف است که تعریف خود به عنوان یار نزدیک احمدی‌نژاد برایش هزینه‌هایی دارد و تداوم این مشی سبب می‌شود که او به مرور تبدیل به مشایی یا بقایی دوم شود بنابراین وقتی از او سوال شد هنوز هم ارتباطی با آقای احمدی‌نژاد دارید؟ چنین پاسخ داد: «از بعد از سال 96 ارتباط سیاسی با ایشان نداشتم ولی ارتباط عاطفی و اخلاقی ما پابرجا است. ارتباط اخلاقی به این معنا که در مناسبت‌های مختلف، موضوعات مختلف و اعیاد مختلف بنده با ایشان تماس می‌گیرم و عرض ارادت می‌کنم. البته ایشان هم روحیه تواضع و مهربانی دارند و بنده و دیگر دوستانشان را مورد التفات خود قرار می‌دهند. بنابراین ارتباط عاطفی خیلی خوبی داریم. هیچ ارتباطی به صورت سازمانی و اداری و سیاسی با آقای احمدی‌نژاد وجود ندارد.»

بابک زنجانی را نمی‌شناسم شمس‌الدین حسینی برخی اوقات اظهارات عجیبی هم دارد مانند روزی که از او خواسته شد نظرش درباره برخی افراد را بگوید که وقتی به نام بابک زنجانی رسید عنوان کرد که او را نمی‌شناسد. این پاسخ سبب تعجب فراوان شد چون حسینی وزیر اقتصاد بود و اتهامات زنجانی هم اقتصادی! یا عنوان کرده حسین راغفر اقتصاددان معروف را هم نمی‌شناسد! با توجه به این پاسخ‌ها باید به حسینی اعتماد داشت؟

به دنبال ریاستم نه نمایندگی مجلس

اگر به اظهارات اخیر شمس‌الدین حسینی توجه شود این نتیجه حاصل خواهد شد که او قانع به نمایندگی مجلس نیست و افکار بزرگتری در سر دارد که از بیان آن بیم ندارد مانند چندی پیش که گفته بود: من برای ریاست مجلس خواهم آمد و چنین قصدی دارم. من می‌گویم اتفاقا باید بپذیریم که افراد بیایند خودشان را عرضه کنند و در هر مرحله‌ای باید تلاش کنیم که گزینه‌های انتخابات متنوع باشند. وی افزوده است: من به همه این دوستان احترام می‌گذارم و همه آنها را هم از نزدیک می‌شناسم. همه آنها هم توانمندی‌هایی دارند که قابل تحسین است اما وقتی خودم را با آنها مقایسه می‌کنم، می‌بینم در این جمع تجارب مدیریت اقتصادی من از دیگران بیشتر است و فکر هم می‌کنم با شاخص زمینه‌های تحصیلی و تحقیقاتی و تجارب مدیریتی می‌شود این را سنجید. حسینی تاکید کرد: اگر امروز رئیس جمهوری ما یک اقتصاددان بود، کشور بهتر اداره می‌شد. اگر معاون اول ما یک اقتصاددان بود، چه بسا وضعیت بهتری داشتیم.

منبع: روزنامه آرمان امروز *س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*