یک‌شنبه 4 آذر 1403

ارتقای رتبه 910 پله ای دانشگاه پیام نور با ثبت آثار علمی پژوهشی اساتید

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
ارتقای رتبه 910 پله ای دانشگاه پیام نور با ثبت آثار علمی پژوهشی اساتید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور در نشست با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، گفت: دانشگاه پیام نور در بین دانشگاه های داخلی در رتبه 24 ام قرار دارد وبا راه اندازی سایت دانشگاه به زبان های انگلیسی، عربی و اردو، رتبه داخلی و بین المللی دانشگاه ارتقا خواهد یافت.

وی با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه پیام نور گفت: این دانشگاه با حدود 3 هزار و 800 عضو علمی، 9 هزار کارمند در سراسر کشور و 350 هزار دانشجو به عنوان بزرگ ترین دانشگاه دولتی کشور توانسته امکان ادامه تحصیل را برای جوانان جویای علم فراهم کرده و عدالت آموزشی را حتی در نقاط کم برخوردار برقرار سازد.

تقی زاده نظام آموزشی دانشگاه پیام نور را ترکیبی دانست و گفت: کلاس های درس در مقطع کارشناسی 6 جلسه فشرده، در کارشناسی ارشد 8 جلسه و دکتری 16 جلسه تماما حضوری و بقیه جلسات به صورت الکترونیکی برگزار می شود.

وی آزمون های الکترونیکی را از دیگر پتانسیل های ویژه دانشگاه پیام نور عنوان کرد و اظهار داشت: آزمون های دانشگاه به صورت متمرکز به منزله یک کنکور در یک ساعت مشخص، در یک درس واحد در کل کشور برگزار می شود.

تقی زاده اظهار داشت: دانشگاه پیام نور به دلیل بومی پذیری امکان تحصیل را برای دانشجویانی که خانواده های آنها به دلیل تعصبات خانوادگی حاضر به تحصیل فرزندانشان در شهرهای دیگر نیستند، به سهولت فراهم کرده است.

وی گسترش دیپلماسی علمی بین المللی را از مهم ترین اولویت های این دانشگاه دانست و افزود: دانشگاه پیام نور در حال حاضر حدود 5 هزار دانشجو در مراکز بین الملل دانشگاه دارد. دانشگاه پیام نور کابل در افغانستان تنها دانشگاه فعال ایرانی در این کشور بوده و 1200 دانشجو در آن مشغول به تحصیل هستند. تقی زاده‌تصریح کرد: دانشگاه پیام نور از 56 کشور دارای دانشجوست که آموزش در کشورهای امارات و افغانستان به صورت ترکیبی و در دیگر کشورها به صورت مجازی برگزار می شود.

تقی زاده بابیان اینکه درآمد دانشگاه پیام نور را 40 درصد از محل بودجه عمومی و 60درصد درآمد اختصاصی عنوان کرد و اظهار داشت: این دانشگاه با توجه به پوشش دهی دانشجویان قشر متوسط و مناطق محروم، شهریه کمتری نسبت به دیگر دانشگاه ها دریافت می کند و برای رفع نیازهای اعضای علمی، کارکنان و ارتقای وضعیت فعلی باید درآمدهای خود را افزایش دهد.

علم الهدی مشاور رئیس دانشگاه پیام نور نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های ویژه دانشگاه پیام نور در حوزه آموزش مجازی اظهار داشت: این دانشگاه می تواند ظرفیت های خود را در حوزه ارائه آموزش های مجازی به دیگر ارگان ها ارائه کند

انتهای پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید دانشگاه پیام نور ثبت آثار علمی پژوهشی ابراهیم تقی زاده این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است