ارزبری تولید فولاد کشور کاهش یافت

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: ارزبری تولید فولاد در کشور با بیش از 60 درصد کاهش به 65 دلار به ازای هر تن رسیده است.
بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: جشنواره بومیسازی در حوزه فولاد از 6 سال پیش شروع شد و هر سال مطابق نظرسنجیها سطح کیفی بومیسازی ارتقا پیدا کرد.
او گفت: در هر دوره از جشنواره شاهد انعقاد قرارداد و تفاهمنامههای بسیاری هستیم. در این حوزه هم داخلیسازی و مهندسی معکوس و مهمتر از مورد اول، بومیسازی تکنولوژی را داریم و احیای مستقیم بهترین مثال آن است.
سبحانی گفت: در حال حاضر 85 درصد از نیاز فولاد کشور تامین داخلی است و شاید دو یا سه مورد همانند کک سوزنی نیاز به واردات داشته باشد و آن هم اقدام لازم برای رفع نیاز صورت گرفته است. البته برخی موارد از منظر اقتصادی توجیهی ندارد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: جشنواره و نمایشگاههایی این چنینی کمک به شفافیت و رونمایی از تحولات بومیسازی دارد. از زمانی که اولین دوره نمایشگاه برگزار شد برخی از شرکتها قادر به پاسخگویی به مشتریان نبودند.
سبحانی گفت: در حال حاضر ارزبری تولید فولاد کاهش قابل ملاحظهای یافته و با بیش از 60 درصد کاهش به 65 دلار به ازای هر تن رسیده است همچنین از سال 1397 نهضت بومیسازی و بهرهبرداری حداکثری از توان ساخت داخل در زنجیره فولاد با قوت و همت مضاعفی دنبال شد.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی