سه‌شنبه 16 تیر 1405

ارسال برگزیده‌های صنایع‌دستی برای دریافت مهر اصالت بین‌المللی به ازبکستان

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
ارسال برگزیده‌های صنایع‌دستی برای دریافت مهر اصالت بین‌المللی به ازبکستان

مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع‌دستی کشور گفت: «تعدادی از آثار برگزیده دارای مهر اصالت ملی برای دریافت نشان بین المللی در سال آینده به کشور ازبکستان و شهر بخارا ارسال می‌شوند.»

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه، ویدا توحدی روز یکشنبه 19 دی‌ماه در حاشیه مراسم ششمین دوره داوری مهر اصالت ملی صنایع‌دستی منطقه غرب کشور در کرمانشاه اظهار کرد: «امروز به میزبانی کرمانشاه ششمین نشست از 9 دوره داوری منطقه‌ای مهر اصالت صنایع‌دستی کشور، آثاری از استان‌های ایلام، کردستان، کرمانشاه، لرستان و همدان برای دریافت نشان مرغوبیت داوری می‌شوند.»

مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع دستی کشور افزود: «در این دوره ما با گزینش 9 منطقه در سطح کشور داوری را به استان‌های دارای قابلیت اعطا کردیم.»

او ادامه داد: «یکی از اهداف برگزاری این رویداد به صورت منطقه‌ای تمرکز زدایی در حوزه داوری و استفاده از ظرفیت‌های اساتید و هنرمندان برجسته استان‌ها بوده است.»

توحدی تصریح کرد: «مهر اصالت به مثابه تدارک زیرساخت‌های تولید صنایع‌دستی برای کشور است زیرا تأثیر مستقیمی بر روی کیفیت، حفظ اصالت، اشتغال افراد منطقه و ارتقاء وضعیت دسته بندی‌ها ایجاد می‌کند.»

او گفت: «دریافت مهر اصالت باعث می‌شود که در آینده آثاری به گردونه تولید وارد شود که استانداردهای لازم را داشته باشند تا بتوان با ارتقای کیفیت بر روی فروش داخلی و توسعه صادرات آنها برنامه‌ریزی کرد.»

مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع‌دستی کشور در ادامه از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک سایت در حوزه داوری مهر اصالت ملی صنایع‌دستی در سال‌های آینده خبر داد و گفت: «در این سایت آثار ملی و بین‌المللی که مهر اصالت دریافت کرده‌اند معرفی شده و هر دو سال یکبار نیز برنامه داوری به صورت سیستمی برگزار می‌شود.»

او افزود: «همچنین تعدادی از آثار برگزیده که در سال‌های گذشته مهر اصالت دریافت کرده‌اند برای ارزیابی بین‌المللی به کشور ازبکستان و شهر بخارا ارسال می‌شوند.»

توحدی گفت: «در پایان بهمن‌ماه مرحله اول ارزیابی انجام می‌شود و در ابتدای سال 1401 قطعا داوری بین‌المللی در کشور ازبکستان انجام خواهد شد.»

مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایع‌دستی کشور در خاتمه تصریح کرد: «تا کنون از بین 127 اثر تعداد 58 اثر در مرحله اول برای ارسال به داوری مهر اصالت بین‌المللی گزینش شده‌اند.»

انتهای پیام