جمعه 18 مهر 1404

از دلهره پاییز سخت تا وعده بارورسازی ابرها / بازی وزیر نیرو با افکار عمومی پایانی دارد؟

وب‌گاه تابناک مشاهده در مرجع

وزیر نیرو، پس از وعده رفع ناترازی برق در سال گذشته، این بار از بارورسازی ابر‌ها در آبان و آذر خبر داده است. این وعده در حالی مطرح می‌شود که علی آبادی پیش‌تر نتوانسته بود ناترازی برق را به‌طور کامل رفع کند.

نتیجه عملکرد ضعیف وزارت نیرو در حل ناترازی برق، فشار مضاعف بر زندگی مردم، اختلال در کسب‌وکارها و آسیب جدی به تولید بود؛ پیامدهایی که آثار آن در کاهش رشد اقتصادی به‌روشنی دیده می‌شود. با این حال، وزیر نیرو بدون ارائه توضیحی درباره شکست وعده گذشته، این بار با کلیدواژه «بارورسازی ابرها» افکار عمومی را هدف قرار داده و در کنار هشدار خود مبنی بر پاییز خیلی سخت، نسخه‌ای تازه از وعده‌های بی‌پایانش را رونمایی کرده است.

سؤال اصلی اینجاست: عباس علی‌آبادی که نتوانست در عمل به وعده رفع ناترازی برق پایبند بماند، چه تضمینی برای موفقیت در پروژه بارورسازی ابرها دارد و در صورت ناکامی دوباره، چگونه پاسخگوی افکار عمومی خواهد بود؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

روبیکا واتس اپ تلگرام بله سروش پلاس اینستاگرام ایتا ایکس یوتیوب آپارات اشتراک گذاری
لینک کوتاه کپی لینک برچسب ها وزیر نیرو بارورسازی ابرها عباس علی آبادی رفع ناترازی ناترازی برق وعده وزیر نیرو قطعی برق خاموشی ها استیضاح وزیر راه و شهرسازی در انتظار اعلام وصول هیئت رئیسه / عملکرد خانم صادق همچنان ضعیف است همه آنچه باید از حراج سکه بدانید / شرایط خرید و محدودیت‌ها / برآورد قیمت سکه در حراج 9 مهر نی و کمانچه در برابر ارکستر / چرا موسیقی ایرانی غمگین است؟