استان کهگیلویه و بویراحمد
استان کهگیلویه و بویراحمد
در حال حاضر اغلب جادههای کشور باز است و تردد در آنها به روال عادی جریان دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام سازمان راهداری و حملونقل جادهای در زمان حاضر جادههای استانهای آذربایجان غربی و قزوین دارای بارش برف است و در استان خوزستان نیز محورهای مواصلاتی دارای مه گرفتگی غلیظ هستند. همچنین تردد وسایل نقلیه در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه و آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت) روان بوده و محور هراز دارای مه گرفتگی...
سازمان راهداری و حملونقل جادهای با اعلام محدودیتهای ترافیکی جادههای کشور از یک طرفه شدن جاده چالوس و محور هراز طی امروز خبر داد.
بازدید خبرنگاران میراث فرهنگی از محوطه های سد چمشیر، تعیین بودجه وزارت میراث فرهنگی و افزایش 40 درصدی و برنامهریزی برای حراجی سفر از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، گفت: با توجه به پیشبینیهای جوی، از اواسط هفته گذشته بیش از 800 واحد عملیاتی توزیع برق در سراسر کشور در حالت آماده باش قرار گرفتند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، گفت: با توجه به پیشبینیهای جوی، از اواسط هفته گذشته بیش از 800 واحد عملیاتی توزیع برق در سراسر کشور در حالت آماده باش قرار گرفتند.
طبق اعلام توانیر، در حالی که بخش هایی از شبکه برق در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل بارش سنگین برف دچار اختلال شده بود، در کمتر از چند ساعت، بخش عمده ای مشکلات رفع شده است.
یکی از باستان شناسان محوطههای تاریخی سد چمشیر پس از پایان مطالعات خود میگوید نهایت تاریخی که می توانم برای کارگاه سفالگری تعیین کنم سلجوقی است.
معاون مرکز مدیریت راهها گفت: با توجه به بارش برف و باران و سرمای هوا، مردم از انجام سفرهای غیرضروری پرهیز کنند، رانندگان نیز حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.
مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد و برخی دیگر از مناطق به دلیل بارش برف و باران برای 12 ساعت در خاموشی رفت و به دنبال آن آب نیز قطع شد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری کهکیلویه و بویراحمد از تعطیلی ادارات برخی شهرستانها به دلیل بارش شدید برف خبر داد.
فاضل، معاون اجرایی سد و نیروگاه چم شیر نیز با بیان اینکه آبگیری سد چمشیر از هفته دیگر آغاز خواهد شد بیان کرد: کاوش این تپه با توجه به تراز آن با تأخیر زیر آب میرود بنابراین تا آن زمان، برای تکمیل مطالعات و کاوش فرصت وجود دارد.
یک باستانشناس با اشاره به کاوشهای انجام گرفته و کشفیات باستانی در سالهای اخیر در منطقه "چمشیر" گفت: آبگیری این سد علاوه بر تخریب زیست محیطی به واسطه شوری آب، بخش بزرگی از تاریخ ایران که طی کاوشهای اخیر به دست آمده است را غرق خواهد کرد.
مناقشه بر سر آبگیری سد چمشیر که بیش از یکسال پیش شروع شده بود، یک ماه است بالا گرفته. علی سلاجقه رییس سازمان حفاظت محیط زیست پنجم دیماه در نامهای به رییسجمهوری مخالفت این سازمان را با آبگیری «سد چمشیر» تا زمان تکمیل مطالعات و رفع ابهامات اعلام کرده است.