سه‌شنبه 15 مهر 1404

استیضاح همتی چه عایدی برای اقتصاد کشور داشت؟| یک نماینده مجلس: استیضاح کار به جایی نمی‌برد | وزیر علت العلل مشکلات نیست

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
استیضاح همتی چه عایدی برای اقتصاد کشور داشت؟| یک نماینده مجلس: استیضاح کار به جایی نمی‌برد | وزیر علت العلل مشکلات نیست

اقتصادنیوز: یک نماینده مجلس گفت: اگر فقط یک وزیر را علت‌العلل به جامعه معرفی کنیم، خطاست و مردم بعد از مدتی می‌بینند با تغییر وزیر اتفاقی نمی‌افتد.

به گزارش اقتصادنیوز، سیدفرید موسوی نماینده عجب شیر و مراغه در مجلس شورای اسلامی، در بخشی از گفتگوی خود با اقتصادنیوز در خصوص استیضاح وزراء در مجلس گفت: در شرایط فعلی بین‌المللی، اتفاقاتی که بعد از جنگ رخ داد و فعال شدن اسنپ بک، تغییر کابینه را با ابزارهای نظارتی و قهری مثل استیضاح مناسب نمی‌دانم. امروز مجلس، دولت و قوه قضائیه، باید همدل و هم‌افزا باشند و تمرکز بیشتری بر اولویت‌های کشور داشته باشند، تا بتوان این شرایط را به خوبی مدیریت کرد.

وی افزود: چون این دودستگی‌ها، افتراق‌ها و سروصداها نه تنها کمکی نمی‌کند بلکه نمکی بر زخم مردم است و عایدی چندانی هم برای مردم نخواهد داشت.

موسوی تصریح کرد: ما تجربه چندماه قبل را دیدیم؛ وزیر اقتصاد را استیضاح کردند و تنها دستاوردشان این بود که یک فرد متخصص حذف شد، بدون اینکه اتفاق خاصی در اقتصاد ایران شاهد باشیم. این‌ها افرادی هستند که با هیاهو، اما به نام مردم برای پیشبرد مقاصد و اهداف سیاسی خودشان این موارد را علم می‌کنند. ما باید با مردم صادق باشیم و شرایط را به درستی برای شان تبیین کنیم. مطالبات مردم، مدیریت نمی‌شود.

این نماینده مجلس در ادامه گفت: اگر فقط یک وزیر را علت‌العلل به جامعه معرفی کنیم، خطاست و مردم بعد از مدتی می‌بینند با تغییر وزیر اتفاقی نمی‌افتد. ما نمایندگان باید رویکردها و موضوعاتی را پیش ببریم که از عهده دولت بر می‌آید و مجلس هم باید همراهی کند تا اتفاقات خوبی رقم بزند. استیضاح کار به جایی نمی‌برد و برای مردم مفید نخواهد شد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید