اسکان اضطراری یکهزار و 148 نفر مسافر زمستانی متاثر از برف و کولاک
![اسکان اضطراری یکهزار و 148 نفر مسافر زمستانی متاثر از برف و کولاک](https://img9.irna.ir/d/r2/2020/02/10/4/156954032.jpg)
تهران - ایرنا - رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از اسکان اضطراری یکهزار و 148 نفر مسافر زمستانی متاثر از برف و کولاک در پایگاه های امداد و نجات جاده ای، مساجد و حسینیه ها 58 محور کوهستانی سراسر کشور خبر داد.
مرتضی سلیمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با اعلام جزئیات امدادرسانی در برف و کولاک 48 ساعت گذشته، گفت: در مدت یادشده امدادگران و نجاتگران هلال احمر در سراسر کشور به پنج هزار و 53 نفر از متاثران از برف و کولاک در 13 استان آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، زنجان، سمنان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، لرستان، مازندران و همدان خدمات متنوع امداد و نجات، اسکان و تغذیه اضطراری را به مسافران زمستانی ارائه کردند.
وی با اشاره به امدادرسانی در 58 محور کوهستانی افزود: بر این اساس 29 نفر از مسافران زمستانی گرفتار در برف و کولاک به مناطق امن و 13 نفر به مراکز درمانی منتقل شده و یکهزار و 148 نفر از خدمات اسکان و تغذیه اضطراری استفاده کردند.
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با اشاره به رهاسازی 302 خودرو از برف و کولاک، افزود: برای ارائه خدمات به هموطنان 78 تیم امدادی شامل 388 امدادگر و نجاتگر فعال بودهاند.
سلیمی از حضور پنج هزار و 113 (نفر در روز) امدادگر و نجاتگر عملیاتی در طرح ملی امداد زمستانی هلال احمر در سراسر کشور خبر داد و گفت: این نیروهای عملیاتی با بهره گیری از هزار و 246 پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر در سراسر کشور به ارائه خدمات امدادی از جمله کمک به در راه ماندگان و افراد گرفتار در شرایط جوی برف و یخبندان و ارائه کمک های اولیه، اسکان و تغذیه اضطراری به آسیب دیدگان احتمالی انواع حوادث و سوانح ترافیکی و غیر ترافیکی و سوانح غیر مترقبه در شرایط نا پایدار و بحرانی در فصل زمستان می پردازند.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح ملی امداد زمستانه 2 هزار و 813 خودروی امدادی به همراه 602 دستگاه موتور آمبولانس و امدادی و 24 فروند بالگرد حضوری فعال و تاثیر گذار دارند، افزود: در زمان حاضر گردنه های برفگیر و خطرناک در کشور شناسایی شده که چندین پایگاه امداد و نجات در این مناطق برای ارائه خدمات به آسیب دیدگان و متاثرین ایجاد شده و به منظور انجام سریع و موفق عملیات در مناطق برف گیر و گردنه های کوهستانی امسال خودروهای چند منظوره ویژه ای در گردنه های برفگیر و مسیرهای خطرناک مستقر شده اند.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر از عموم مردم به ویژه مسافران زمستانی خواست تا در صورت قرار گرفتن در وضعیت های اضطراری و پیچیده انواع حوادث و سوانح جاده ای، جوی و اقلیمی و کوهستانی با شماره اضطراری ملی 112 تماس بگیرند.
*س_برچسبها_س*