اشتباه عجیب زومر و تکل خیرهکننده دلیخت (عکس)

ماتیاس دلیخت با یک تکل به موقع دروازه تیمش را روی اشتباه مرگبار یان زومر نجات داد.
به گزارش ورزش سه، نیمه اول دیدار بایرن مونیخ و پاریسنژرمن در حالی با تساوی بدون گل به پایان رسید که دروازه میزبان در دقیقه 38 تا آستانه باز شدن پیش رفت اما ماتیاس دلیخت با تکلی نجات بخش، اشتباه مرگبار یان زومر را ختم به خیر کرد.
شاگردان یولیان ناگلزمان به پشتوانه پیروزی 1-0 دیدار رفت، امشب با احتیاط وارد زمین شدند. در سمت مقابل اما پاریسیها چاره ای جز حمله و خلق موقعیت برای رسیدن به گل نداشتند. آنها که در نیمه دوم بازی رفت چندین موقعیت طلایی را از دست داده بودند، در طول 45 دقیقه اول بازی برگشت، جز موقعیتی که با اشتباه دروازه بان حریف به دست آمد، موقعیت خطرناک دیگری نداشتند.
این موقعیت را می توان هدیه ای از سوی یان زومر برای بازیکنان تیم میهمان دانست؛ او در شرایطی که پاریسیها پرس سنگینی را از همان زمین حریف شروع کرده بودند، یک پاس به عقب دریافت کرد و با اعتماد به نفس کاذب قصد دریبل بازیکن حریف را داشت که اشرف حکیمی توپش را زد. این توپ به ویتینیا رسید و او با بلافاصله آن را به سمت دروازه زد.
همه چیز برای باز شدن دروازه میزبان آماده بود؛ زومر با چهره ای بهت زده روی زمین به بغل پای آرام ویتینیا نگاه می کرد که در آستانه ورود به دروازه قرار داشت. این جا بود که ماتیاس دلیخت از راه رسید و در نقش یک ناجی با تکلی به موقع از روی خط دروازه توپ را دور کرد.
دروازه بان بایرنی ها بعد از این صحنه به سمت مدافع تیمش رفته و او را بابت نجات بزرگش به آغوش کشید. زومر که در بازی رفت طی اولین بازی اروپایی خود برای بایرن کلین شیت کرده بود، خیلی خوش شانس بود که با چنین اشتباه مرگباری تیمش را در آستانه حذف از چمپیونزلیگ قرار نداد.

