اصول گرایان
اصول گرایان
تأکید بر پرهیز دختران از دوچرخه سواری، توجیه افزایش قیمت برنج و سیب زمینی، توصیف عملیات احیای برجام با عنوان «توافق خوب» و مواردی از این دست در هفته های دیگر هم قابل تکرارند اما ماجرای مهرشاد و مونا نیاز به بررسی جوانب گوناگون دارند. اتفاقا هر دو موضوع (قتل ناموسی و نحوه برخورد با آن همچنین استفاده یا سوءاستفاده یک پسربچه از عناوین و احساسات مذهبی برای کسب درآمد و به اسم قرارگاه جهادی)...
ساده انگارانه است گمان شود قدرتهای جهانی ماحصل 6 دُور مذاکراتِ قبل در دولت دوازدهم به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران را در سطل زبالههای هتل کوبرگ، محل برگزاری مذاکرات ایران و طرفهای برجام در شهر وین اتریش بیندازند و صرفاً تصمیمات را منوط به دُور هفتم، هشتم و احتمالاً نهم بکنند!
موضع تند دربرابر اتاق بازرگانی نشان میدهد نواصولگرایی ایرانی از جنس اصول گرایان سنتی با دغدغه بخش خصوصی نیست. چندان که شافعی گفته در قانون بودجه 1401 از تعبیر بخش غیر دولتی به جای بخش خصوصی استفاده شده
بیم و امیدهای سفرهای استانی، افزایش دقت موشکها و جنگافزارهای ایرانی، سردرگمی سریالسازان در مواجهه با ممیزی، چین، روسیه و ایران چگونه پاسخ ائتلاف سازی ایالات متحده را میدهد؟، رمزارز ملی، وارد شدن به دنیای جدید ثروت؟، سیلی سخت یمنیها به امارات، پیشگیری از ساختوساز در مناطق ممنوع، تسهیلات رئیسی به مردم با 5 فرمان بانکی و به مرگ گرفتن سازمان نظام پزشکی با طرح ویزیت 300 هزار تومانی!...
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه نخبگان فکری، گروههای مرجع سیاسی، معتمدین و احزاب میتوانند تسهیلگر ثبات و آرامش در کشور باشند؛ گفت: لازم است تعامل با این طیف از جامعه تقویت شود و از ظرفیت هایشان برای توسعه و ثبات کشور استفاده کنیم.
بعد از آن که مجلس انقلابی به فوریت حذف ارز 4200 تومانی رأی نداد چون پی بردهاند حذف آن بار شدید تورمی دارد دولت هم کل لایحه را پس گرفت. نه خانی آمده نه خانی رفته!
عصر ایران به قلم مهرداد خدیر نوشت: 19 آبان هر سال یادآور اعدام دکتر سید حسین فاطمی وزیر امور خارجه دولت ملی دکتر محمد مصدق و مدیر روزنامه «باختر امروز» در سال 1333 خورشیدی است.
19 آبان هر سال یادآور اعدام دکتر سید حسین فاطمی وزیر امور خارجه دولت ملی دکتر محمد مصدق و مدیر روزنامه «باختر امروز» در سال 1333 خورشیدی است.
برادرزاده فاطمی - دکتر شاهین فاطمی استاد اقتصاد در پاریس مدعی است شاه تمام مخارج تحصیل تنها فرزند فاطمی - سیروس - را در خارج از کشور تقبل کرد و حتی برای مراسم عروسی او در آمریکا هدیه فرستاد و هدیه را هم جعفر شریف امامی برد.
علیرضا زاکانی درباره انتصاب دامادش در شهردادری تهران 3 توجیه آورد.
عصرایران نوشت: به اقای زاکانی پیشنهاد میکنم به جای آن که درصدد انتصاب نزدیکان برای بازرسی و دیدهبانی باشد روزنامه همشهری را از فرم روزنامه شهرداری خارج و به روزنامه شهروندان تبدیل کند.
آقای زاکانی در واکنش به اعتراضها درباره حکم انتصاب داماد خود به سمت مشاور شهردار گفته بود غیرقانونی نیست چون «هیچ رابطه استخدامی با شهرداری و دریافتی از آن نخواهد داشت.»
به اقای زاکانی پیشنهاد میکنم به جای آن که درصدد انتصاب نزدیکان برای بازرسی و دیدهبانی باشد روزنامه همشهری را از فرم روزنامه شهرداری خارج و به روزنامه شهروندان تبدیل کند.
علیرضا زاکانی حکم انتصاب داماد جوان خود به سمت «مشاور و دستیار ویژه در حوزه هوش مندسازی، فناوریهای نوین و نوآوری شهری» را به استناد مصوبه شماره 2486 شورای شهر تهران (مدیریت تعارض منافع) لغو نکرده بلکه یادآور شده چون «این انتصاب به دلیل نسبت فامیلی، موجب شکلگیری ابهام و گلایه در برخی دلسوزان انقلاب و دلخوری مردم عزیزتر از جانم شد و میخواهم برای مردم نوکری کنم» حکم را ملغی میکنم.
واقعیت این است که مردم ما دیگر هیچ توجیهی از نمایندگان و از علما و معتمدین نمی پذیرند چون با گذشت 4 دهه از عمر انقلاب با انباشتی از مطالبات بی پاسخ اهل سنت ایران مواجهیم.