اعتبارات حوزه بانوان خراسان جنوبی در این دوره از سفر جبران می شود
خزعلی گفت: در سفر قبلی دولت به خراسان جنوبی اعتباراتی برای خانم ها در نظر گرفته نشد که قرار است در این سفر جبران شود.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری امروز جمعه در شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان جنوبی اظهارکرد: این سفر دومی هست که اخیرا به خراسان جنوبی داشته ام، البته در سفر قبلی هیئت دولت به خراسان جنوبی مسئولیت نداشتم و توفیقی نبود.
وی افزود: در سفر قبلی دولت به خراسان جنوبی اعتباراتی برای خانم ها در نظر گرفته نشد که قرار است در این سفر جبران شود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بیان کرد: الحمدلله وضعیت خانواده در استان نسبت به کل کشور بسیار بهتر است، مسئله پایداری خانواده، جمعیت و ازدواج بالاتر و طلاق پایین تر از میانگین کشوری است.
خزعلی ادامه داد: در کنار وضعیت با ثبات خانواده، مشارکت اقتصادی بانوان بسیار خوب و یک واحد بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد، همچنین بیکاری بانوان این استان هم سه واحد کمتر از میانگین کشوری است که این نشان دهنده این است که می توان یک تلفیق خوب بین کار فردی، خانوادگی و اجتماعی با حفظ ارزش های اسلامی برقرار کرد.
وی اظهارکرد: در این استان میزان آسیب های اجتماعی و جرائم به شدت کمتر است و کاهش دارد که این موضوع نیز نشان دهنده استخکام خانواده و تضمین کننده بسیاری از معیارها و میانگین های استانداری است که باید در فعالیت ها داشته باشیم.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوریبا اشاره به اینکه یکی از خواسته های بانوان سلامت، بهداشت و ورزش است، گفت: همچنین بحث کم تحرکی بانوان و دختران با تامین ورزشگاه ها و پارک های بانوان قابل حل است که در این خصوص لیست مفصلی از پارک های بانوان در شهرهای مختلف آماده شده تا پارک های بالای 50 درصد زودتر آماده و بهره برداری شود.
وی با بیان اینکه در این سفر از سه روستا بازدید شد و خانم ها با شوق و نشاط برای حمایت از دولت اعلام آمادگی کردند، افزود: البته مشکلاتی هم وجود دارد بطوری که کم آبی، دام ها و نهاده های دامی به شدت به مردم فشار آورده و شرایط اقتصادی نامناسبی ایجاد کرده است که این موضوع باعث شده تا به صنایع دستی روی بیاورند که در این خصوص نیز لازم است که از صنایع دستی پشتیبانی صورت بگیرد.
خزعلی با اشاره به مباحث پزشکی، تجهیزات پزشکی، سنوگرافی، ماموگرافی و نیروی انسانی متخصص زنان، بیان کرد: با توجه به پایبندی خوبی که زنان به مسائل فرهنگی دارند، باید لزوم اجرای طرح انطباق جدی گرفته شود و در این حوزه ها، دوره هایی برای کسانی که متخصص باشند و بتوانند در حوزه زنان استفاده کنند، برگزار شود.
وی ایجاد بازارچه های موقت، دائمی و مرزی و ارائه سهمیه آراد برای خانم های روستایی که پخت نان انجام می دهند را از جمله درخواست ها دانست و گفت: در این استان این توان وجود دارد که بانوان یک تنه صنعتی را احیا کنند، همانطور که در روستای خراشاد صنعت توبافی را احیا کردند و آن را به صادرات هم رساندند که البته باید پشتیبانی لازم انجام شود.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه خوشبختانه الگوی خوبی در اینجا ارائه شده که می توانیم آن را به جهان هم ارائه کنیم، اظهارکرد: لغو عضویت ایران و زنان در کمیسیون مقام زن؛ زورگویی و بدعتی بود که در روزهای گذشته شاهد بودیم که نقض حقوق بشر و زنان توسط خود ناقضین حقوق بشر بود.
خزعلی افزود: این اقدام برای خاموش کردن چند صدایی و ممانعت از رسیدن صدای زنان و البته محروم نمودن جامعه زنان از این الگوهای زیبایی است که می تواند افکار بلند را روشنگرانه به جهان برساند.
وی تاکید کرد: امیدوارم با پشتیبانی رئیس جمهور و اعتقاد و باوری که به فعالیت زنان در عرصه های مختلف دارند، این الگو را علی رغم فشارها به جهان اعلام کنیم.
انتهای پیام /