پنج‌شنبه 7 اسفند 1404

اعتراضات در گرگان | تجمع شب گذشته پیچیده بود

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
اعتراضات در گرگان | تجمع شب گذشته پیچیده بود

پایین‌محلی هشدار داد هرکسی که بخواهد با حضور در تجمعات غیرقانونی آرامش و امنیت جامعه را خدشه‌دار کند، دستگاه های نظارتی، امنیتی و قضایی مطابق قانون با آنان برخورد خواهند کرد.

عیسی پایین‌محلی، فرماندار گرگان درباره تجمع عده‌ای محدود در شب گذشته اظهارکرد: دشمنان خارجی و پیاده نظام آنان در داخل، از مرگ غم‌انگیز خانم مهسا امینی که سبب تاثر افکار عمومی شده است، به دنبال سوء استفاده، ایجاد آشوب و اغتشاش در جامعه بودند که اوضاع به نحو مطلوبی مدیریت شد.

فرماندار گرگان افزود: به نظر می‌رسد تجمع شب گذشته محدود اما سازمان یافته، پیچیده و تلفیقی از آشوب‌های سال‌های 88 و 98 بود که خوشبختانه با حضور بموقع نیروهای انتظامی و امنیتی این تجمع بدون اینکه به آشوب کشیده شود یا به مال و جان مردم تعرض شود، خاتمه یافت.

وی با اشاره به پروژه دشمن برای کشته‌سازی، از خانواده‌ها خواست مراقب فرزندان خود باشند و مانع حضور آنان در اینگونه تجمعات غیرقانونی شوند.

پایین‌محلی با بیان اینکه امنیت، آرامش و نظم در شهر گرگان برقرار است، هشدار داد هرکسی که بخواهد با حضور در تجمعات غیرقانونی آرامش و امنیت جامعه را خدشه‌دار کند، دستگاه های نظارتی، امنیتی و قضایی مطابق قانون با آنان برخورد خواهند کرد./ ایلنا

هم اکنون دیگران می خوانند 30 شهریور 1401 - 16:53

بیشتر بخوانید

اعتراضات در گرگان | تجمع شب گذشته پیچیده بود 2