پنج‌شنبه 23 اسفند 1403

اعضای ستاد نماز جمعه آستارا خون اهدا کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
اعضای ستاد نماز جمعه آستارا خون اهدا کردند

آستارا - ایرنا - امام جمعه و اعضای ستاد نماز جمعه آستارا در قالب رزمایش مواسات و کمک مومنانه برای رفع نیاز بیماران، در پایگاه انتقال خون این شهرستان خون اهدا کردند.

مسئول پایگاه انتقال خون آستارا روز شنبه در این پایگاه گفت: اعضای ستاد نماز جمعه امروز با هدف اشاعه فرهنگ ایثار و نوعدوستی، 10 واحد خون اهدا کردند و روز گذشته نیز فرهنگیان و اعضای شورای اسلامی بخش لوندویل، 20 واحد خون اهدا کرده بودند.

عبدالله کریم زاده اظهار کرد: در سال گذشته مردم آستارا سه هزار و 46 واحد خون اهدا کرده بودند و امسال متاسفانه به دلیل شیوع بیماری کرونا میزان اهدای خون کم شده است اما مردم نوعدوست، برای کمک به بیماران، اهدای خون را فراموش نکنند.

وی از علاقه مندان اهدای خون خواست، همه روزه بجز ایام تعطیل از ساعت هشت تا 13 به پایگاه انتقال خون آستارا به نشانی خیابان گمرک، محوطه اورژانس قدیمی مراجعه کنند.

حجت الاسلام کاظم حافظ نیا امام جمعه آستارا هم گفت: بسیاری از بیماران در آستارا و دیگر شهرستان ها به خون نیاز دارند و مومنان با اهدای خون، یکی از دغدغه های درمانی کشور را برطرف کنند.

ویروس کرونا جزو خانواده بزرگی از ویروس‌ها است و از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود و در معمولی‌ترین حالت، باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان "سارس" می‌شود که نشانه‌های ابتلا به آن تب، سرفه و تنگی نفس است.

این ویروس که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر 30 استان و منطقه چین، به بیش از 200 کشور از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه، امارات متحده عربی و ایران نیز سرایت کرده است.

بندر آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*