اعلام آمادگی وزارت دفاع برای دستیابی به فناوری گیربکس اتوماتیک و انتقال آن به خودروسازان

رییس سازمان صنایع دریایی وزارت «دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح» اعلام کرد: امروز این توانمندی در سازمان ما وجود دارد که گیربکس اتوماتیک پژو 206، پژو صندوقدار و خودرهای مختلف را بسازیم.
امیر دریادار امیر رستگاری در گفتوگو با میزان، با اشاره به ظرفیت نهضت قطعهسازی صنایع دفاعی کشور برای حل مشکل صنایع مختلف از جمله حوزه خودروسازی، گفت: از سال گذشته پیرو فرمایشات فرمانده معظم کل قوا مبنی بر ورود وزارت «دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح» برای کمک به خودروسازان، از سوی سازمانهای معظم صنعتی این وزارتخانه اقدامات بسیار خوبی به عمل آمد.
افتتاح نمایشگاه نهضت قطعهسازی با حضور وزیر دفاع
وی افزود: در بخشهای «ای. سی. یو»(ECU = کامپیوتر خودرو)، در بخشهای تحرک و در بخشهای انتقال قدرت، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفت.
رستگاری همچنین اظهار داشت: در سیستمهای ایربگها (کیسه هوا)، در بخش میله فرمان، در پلوس (ابزار انتقال نیروی موتور به گیربکس) و در بخش اکسل (axle = محور مرکزی یک چرخ) تمامی نیازهای خودرسازاها بحمدالله مرتفع شده است.
وی خاطرنشان کرد: وزارت دفاع اعلام آمادگی کرده است که آمادگی داریم حتی به فناوری گیربکس اتوماتیک (جعبه دنده خودکار) در این سازمات دست پیدا کنیم و آن را در اختیار خودروسازان قرار دهیم که از آن در خطوط تولیدشان استفاده کنند.
رییس سازمان صنایع دریایی وزارت «دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح» اعلام کرد: امروز این توانمندی در سازمان ما وجود دارد که گیربکس اتوماتیک پژو 206، پژو صندوقدار و خودرهای مختلف را بسازیم.
- بیشتر بخوانید:
- پیشرفت هزار و 600 درصدی جمهوری اسلامی ایران در عرصه پهپاد
