سه‌شنبه 23 بهمن 1403

افزایش جانباختگان و مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود

وب‌گاه فرارو مشاهده در مرجع
افزایش جانباختگان و مفقودی‌های سیل امام‌زاده داوود

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به افزایش تعداد جانباختگان سیل امام زاده داود (ع) به 7 نفر گفت: تلاش برای یافتن 19 مفقودی ادامه دارد.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر از افزایش جانباختن سیلاب امامزاده داوود به هشت نفر خبر داد.

مرتضی مرادی پور در گفت و گو با ایسنا درخصوص آخرین جزئیات امدادرسانی نیروهای امدادی در محدوده امام زاده داوود تهران و آخرین آمار جانباختگان و مفقودشدگان این سیلاب گفت: با توجه به وقوع سیلاب در امامزاده داوود، 305 نیروی عملیاتی در این حادثه وارد عمل شدند تا اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه از میان نیرو های امدادی 254 نفر از استان تهران به محل اعزام شدند گفت: 31 نفر نیز از استان البرز و 20 نفر از سازمان در محل حادثه حاضر شدند.

مرادی پور خاطرنشان کرد: 48 خودروی عملیاتی در حادثه به کار گرفته شده که 37 دستگاه خودرو از تهران، شش دستگاه از البرز، پنج دستگاه از سازمان اقدامات لازم را انجام دادند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات با بیان اینکه 8 مصدوم به اورژانس تحویل داده شدند اظهار کرد: 1 نفر بصورت سرپایی درمان شد.

وی در پایان افزود: در این حادثه دستکم هشت نفر جان خود را از دست دادند و 19 نفر همچنان مفقود هستند. همچنین 700 نفر به محل امن منتقل شدند.

از میان اخبار

(ویدئو) کشتار 1000 سگ در دماوند

اجاره آدم ربا برای اخاذی از مرد تاجر