چهارشنبه 10 دی 1404

احتمال افزایش حقوق‌ها از 30 تا 40 درصد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
احتمال افزایش حقوق‌ها از 30 تا 40 درصد

در کمیسیون تلفیق بودجه 1405 مقرر شد حداقل افزایش حقوق از پله 30درصد آغاز شود و سقف آن به 40درصد برسد.

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی پوردهقان نماینده مجلس با اشاره به رد کلیات لایحه بودجه گفت: یکی از دلایل رد لایحه بودجه این بوده است که وضعیت معیشت کارکنان و بازنشستگان خوب نیست و قدرت خرید بسیار پایینی دارند و دولت فقط افزایش 20 درصد حقوق را در نظر گرفته بود.

بخش خصوصی اعلام نظر کرد؛ بودجه 1405، بودجه رکود تورمی

وی افزود: در نشست با دولت تصمیم گرفتیم تا وقتی که وضعیت کارکنان و کارمندان و بازنشستگان بهبود نیابد، لایحه به تصویب نمی‌رسد.

نماینده اردکان در مجلس ادامه داد: دولت برای تامین منابع هزینه‌ها پیشنهاد داده بود مالیت ارزش افزوده مردم برای خرید کالا‌ها 2 درصد افزایش یافته و به 12 درصد برسد که با توجه به وضعیت معیشتی مردم با مخالفت مجلس مواجه شد.

وی اظهار داشت: برای اینکه دچار فرسایش زمان نشده و احتمالا بار دیگر لایحه قانون بودجه سال 1405 رد نشود، مجلس با هماهنگی مجلس تصمیم گرفت طی یک جلسه بین مجلس و دولت به بررسی این دو موضوع اساسی پرداخته شود.

پوردهقان تصریح کرد: در جلسه کمیسیون تلفیق که با همراهی دولت و مجلس برگزار شد، مقرر شد حداقل افزایش حقوق از پله 30 درصد آغاز شود و برای قشر‌هایی که حقوق آنان پایین‌تر است، این عدد افزایش می‌یابد. البته هنوز سقف بالا که 40 یا 45 درصد باشد را هنوز نبسته‌ایم.

وی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر هم معافیت‌های مالیاتی خوبی برای کسانی که درآمد‌های پایین دارند، در نظر گرفته می‌شود.

خبر خوب دیگر اینست که با هماهنگی بین دولت و مجلس مقرر شد هیچ افزایشی برای ارزش افزوده اعمال نشود.

نماینده اردکان در مجلس گفت: دولت و مجلس به صورت وفاق گونه تلاش می‌کنند هر آنچه به نفع مردم در شرایط کنونی باشد را در نظر گرفته تا فشاری بر وضعیت معیشت و قدرت خرید مردم صورت نگیرد.