پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

افشای سواستفاده دلال‌ها از اشکال قوانین داخلی فوتبال کشور برای انتقال بازیکن به اروپا

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
افشای سواستفاده دلال‌ها از اشکال قوانین داخلی فوتبال کشور برای انتقال بازیکن به اروپا

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نشست تدوین و شفاف سازی درخصوص دستورالعمل ناظر بر سقف بودجه و تشریح قوانین نقل و انتقالاتی، با حضور محمدرضا کشوری فرد (سرپرست سازمان لیگ)، منصور قنبرزاده (نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال)، علی خطیر (مشاور عالی رئیس فدراسیون) و فرشید طاهری (مسؤول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ) برگزار شد. علی خطیر در این نشست با بیان اینکه فضای فوتبال کشور، فضای دلالی...

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نشست تدوین و شفاف سازی درخصوص دستورالعمل ناظر بر سقف بودجه و تشریح قوانین نقل و انتقالاتی، با حضور محمدرضا کشوری فرد (سرپرست سازمان لیگ)، منصور قنبرزاده (نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال)، علی خطیر (مشاور عالی رئیس فدراسیون) و فرشید طاهری (مسؤول کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ) برگزار شد.

علی خطیر در این نشست با بیان اینکه فضای فوتبال کشور، فضای دلالی و بسیار مسموم است، با اشاره به روش ترنسفر بازیکنان داخلی، گفت: شاهد بودیم بعضی از ایجنت‌ها که بهتر است کلمه دلال را برای این دوستان به کار نبریم، از باگ قوانین ما استفاده کرده بودند. با یک سری باشگاه‌های درجه 2 و 3 در اروپا ارتباط برقرار کردند. بازیکن ایرانی را با قیمت بسیار پایین به آن لیگ‌ها می‌برند. یک سال یا 6 ماه بازیکن آنجا می‌ماند. با قیمت مثلا 50 هزار دلار و سال بعد همان بازیکن را با 10 یا 20 برابر قیمت به لیگ کشور بر می‌گردانند. این اصلا اتفاق خوبی نیست. شما ببینید صدای چه کسانی در آمده و چه کسانی اعتراض می‌کنند.

همه فوتبالیست‌ها در ایران، حکم بازیکن قرضی را دارند

وی با اشاره به مشکلات قرارداد‌های کوتاه مدت در فوتبال ایران، اظهار داشت: یوونتوس یا رئال مادرید در نهایت 5 بازیکن می‌گیرند، اما همین الان در خیلی از تیم‌های لیگ برتری ما باید 20 بازیکن عوض شود. یعنی مدیرعامل باید با 20 بازیکن بنشیند. این فاجعه است. در ایران تمام قرارداد‌ها یک ساله است و این اپیدمی شده است. مدیرعامل نگاه دراز مدت به باشگاه ندارد. می‌گوید این بازیکن را بیاورم امسال بازی کند. مهم نیست سال بعد باشم یا نه، همه بازیکنان در ایران حکم بازیکن قرضی را دارند. سال بعد قراردادی وجود ندارد و شما دوباره باید از از اول مذاکره کنید. همه جای دنیا بند خرید هست و ما امسال این را ممنوع کردیم. چون مدیران ما دیدی نسبت به بند خرید ندارند.

ایجینت‌ها قدرت دارند و باشگاه‌ها را مجبور می‌کنند

خطیر تصریح کرد: ایجنت، چون قدرت از بالا دارد، به مدیران باشگاه اجبار می‌کند که این بند را بگذارند. مثلا بازیکن با پرداخت 500 میلیون تومان یا 50 هزار دلار می‌تواند آزاد شود. اگر حزباوی در قراردادش چنین بندی داشت آیا باشگاه فولاد می‌توانست از کنار او که می‌گویند قراردادش حدود 2 میلیون یورو است، درآمدزایی داشته باشد؟ مطمئنا نمی‌توانست. این بند را ممنوع کردیم. نه اینکه با قوانین دنیا مخالفت کنیم. به خاطر اینکه مدیران ما آگاهی لازم به این قوانین را ندارند. به همین خاطر احساس کردیم باید کمک کنیم تا پول ترنسفر در باشگاه‌های ایران گردش داشته باشد. در قرارداد یکساله باید باشگاه این حق را داشته باشد که تا تاریخ 30 اردیبهشت سال بعد اگر رضایت داشت، قرارداد یک طرفه با پرداخت 25 درصد قرارداد را تمدید کند. یا از همان ابتدا به سراغ قرارداد‌های بالای یکسال بروند، چون پول ترنسفر باید در باشگاه‌ها گردش داشته باشد.

انتهای پیام /