پنج‌شنبه 2 مهر 1405

البرز برای دومین سال متوالی برتر رونق تولید در کشور شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
البرز برای دومین سال متوالی برتر رونق تولید در کشور شد

کرج - ایرنا - دبیر کمیسیون هماهنگی بانک های استان البرز اعلام کرد که این استان برای دومین سال متوالی به لحاظ اقدامات حمایتی بانک ها و نقش آنها در رونق تولید رتبه نخست کشوری را به خود اختصاص داده است.

موسی اسلامیان روز پنجشنبه در نشست قدردانی از معلمان استان البرز افزود: اقدامات شبکه بانکی استان البرز به خصوص بانک ملی در مقایسه با سایر استانها در بخش های مختلف برجسته بوده است.

وی ادامه داد: کسب مقام اول کشوری طی سال های 97 و 98 دربخش بسته حمایتی رونق تولید، تسهیلات تبصره 18، 33،35 و 16 قانون بودجه کشور، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، حمایت از کسب و کارهای نوپا، استارتاپها و شرکت های دانش بنیان مهمترین دستاوردهای شبکه بانکی استان البرز بوده که در سایه همدلی و همراهی به وجود آمده است.

مدیر شعب بانک ملی البرز در خصوص فرهنگ سازی و ترویج سواد اقتصادی با ایجاد طرح «کانون _جوانه ها» و رونمایی از اپلیکیشن «هپ» گفت: دراین زمینه گام هایی اثر بخش توسط بانک ملی البرز برداشته شده و با تعامل خوبی که با ادارات آموزش و پرورش در سطح استان داشته ایم جزو استانهای برتر کشور در زمینه ترویج سواد اقتصادی قرار گرفته ایم. اسلامیان درزمینه اقدامات پیشگیرانه در ایام همه گیری ویروس کرونا گفت: شبکه بانکی البرز از جمله بانک ملی بسیار سریع و به صورت ضربتی در روزهای نخست اسفند 98 با تشکیل کمیته پدافند غیر عامل و ترویج بانکداری الکترونیک وارد میدان شد و توانستم اثرات بیماری را به حداقل رسانده وکنترل نماییم.

مدیر شعب بانک ملی استان البرز با اشاره به سال جهش تولید گفت: در این زمینه شبکه بانکی البرز با تعامل و همسویی با دستگاه های اجرایی و مردم درصدد تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری بوده و اقدامات لازم انجام خواهد شد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*