القاعده
القاعده
پدیده فراگیر و مدرن و روزافزون "ضدِ دانش"، معمولا در گفتار یا نوشتاری به افکار عمومی عرضه میشود که ظاهرا متخصصانه است ولی در واقع چیزی جز تراکم نادانی و طرح مدعیات بدون دلیل و شاهد و مدرک نیست.
همدلی نوشت: بیش از همه فعالان سیاسی و اجتماعی نسل جدید نبوی را مورد نقد جدی قرار دارند. هرچند هنوز هم برخی هستند با توجه به سوابق نبوی تلاش می کنند که از او حمایت کنند.
اقتصادنیوز: روسیه می گوید اوکراین برای استفاده از «بمب کثیف» برنامه ریزی می کند؛ ادعایی که کی یف و متحدان غربی اش آن را به عنوان «عملیات پرچم دروغین» خوانده و بر این باورند که کرملین با طرح چنین اتهام و ادعایی به دنبال به دست آوردن بهانه ای برای تشدید جنگ علیه همسایه خود است.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که رئیس جمهور اوکراین برای جامعه جهانی حکم بن لادن شماره دو را دارد.
روسیه مدعی شده که اوکراین در پی استفاده از «بمب کثیف» است. در بمب کثیف هم مواد رادیواکتیو وجود دارد هم مواد منفجره متعارف.
بمب کثیف حاوی ماده رادیواکتیوی است که پس از انفجار در محیط پراکنده میشود و آلودگی ایجاد میکند. از این رو بمب کثیف نامیده میشود
نشست «راه گفتگو» با موضوع «کارکرد رسانههای فارسی زبان خارج در حوادث اخیر» روز یکشنبه در مؤسسه اطلاعات برگزار شد.
برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل با انتشار تصویری از یک فرد با چند کودک محروم از غذای کافی و آشفتگی اقتصادی در افغانستان در توئیتر این نهاد نوشت: از هر 10 شهروند افغانستان 9 نفر نمی توانند غذای کافی تهیه کنند.
هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار میکند. بسته خبری - تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه میکند.
بهزاد نبوی گفت: ما میخواهیم در چارچوب نظام، نظام را اصلاح کنیم. نمیخواهیم دینامیت زیر ساختمان نظام بگذاریم، بلکه میخواهیم همین بنا را اصلاح و ایراداتش را برطرف کنیم که البته میدانیم کار بسیار مشکل و پرهزینهای است.
با توجه به دستهبندی فوق و مشکلات معیشتی توده مردم، یأس و ناامیدی طبقه متوسط و غیرسیاسی شدن نسل جوان ناراحت از تحمیل سبک زندگی، بهنظر من شرایط فعلی شرایط مناسبی برای فعالیت سیاسی و حزبی نیست. بهطورکلی مشکلات اقتصادی و معیشتی، همیشه مانع گرایش مردم به تحرک سیاسی بوده است.
برخی گرایشها در حاکمیت نمیگذارند احزاب سیاسی شکل گرفته و عمر طولانی داشته باشند تا جوانان به آنها بپیوندند و ساخته شوند و به مرور جای افراد مسن را بگیرند.
هم میهن نوشت: بهزاد نبوی گفت: قطعا نمیتوانیم با معترضان کف خیابان که شعارهای براندازانه میدهند، همسو شویم. بحث محافظهکاری نیست؛ ما شعارهای آنان را قبول نداریم. ما میخواهیم در چارچوب نظام، نظام را اصلاح کنیم. نمیخواهیم دینامیت زیر ساختمان نظام بگذاریم، بلکه میخواهیم همین بنا را اصلاح و ایراداتش را برطرف کنیم که البته میدانیم کار بسیار مشکل و پرهزینهای است.
مجید تفرشی گفت: با مراوداتی که با مدیران ایرنا داشتم متوجه شدم دفاتر ایرنا در لندن تبدیل شدهاند به خانههای متروکه مخروبه و ایرنا الان در عرصه جهانی، یک رسانه درجه هزارم هم نیست.
بهزاد نبودی بیان کرد: به نظر من پشت حوادث 98 بخشهایی از حاکمیت بود. آقای روحانی هم این موضوع را اخیرا به شکل سربسته مطرح کرد. در آن روزها میخواستند به روحانی ضربه بزنند و ظرف سه یا چهار روز حدود 250 نفر کشته شدند.