امارات متحده عربی
امارات متحده عربی
در شرایطی که رقبای منطقهای ایران رقابت نزدیکی برای جذب سرمایه خارجی بیشتر به منظور تقویت توان اقتصادی خود دارند، به نتیجه نرسیدن مذاکرات هستهای و در پی آن تداوم تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی باعث شده است تا تهران امکان رقابت جدی در این زمینه نداشته باشد.
صادرات غیرنفتی کشور در 5 ماهه امسال 55 میلیون و 900 هزار تن کالا به ارزش 19 میلیارد و 300 میلیون دلار بوده است.
مطابق اعلام گمرک جمهوری اسلامی ایران، در پنج ماه امسال 55 میلیون و 900 هزار تن کالا به ارزش 19 میلیارد و 300 میلیون دلار به خارج از کشور صادر شده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نشریه میدل ایست آی در این باره نوشت: با توجه به آن که بریکس از پیوستن ایران، عربستان سعودی، مصر، و امارات متحده عربی استقبال میکند به نظر میرسد این گروه مشترک متشکل از کشورهای عضو، در حال افزایش چشمگیر حضور در عرصههای بینالمللی میباشد. این تجدید سازمان احتمالا پیامدهایی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای خاورمیانه و شمال آفریقا خواهد داشت و قدرت...
در 5 ماه سال جاری 55 میلیون و 900 هزار تن کالا به ارزش 19 میلیارد و 300 میلیون دلار به خارج از کشور صادر شده است.
ولایتی گفت: عضویت ایران در بریکس نشان داد طرح منزویسازی کشورمان که آمریکا و استکبار جهانی همیشه به دنبال آن بودند را با شکست مواجه کرده است.
«کشورهای عربی در حال دور شدن از دنیای تک قطبی تحت تسلط آمریکا هستند و برای پیوستن به بلوک بریکس صف میکشند».
مشاور بینالملل مقام معظم رهبری، گفت: عضویت ایران در بریکس نشاندهنده عزم جمهوری اسلامی در برقراری ارتباط سازنده با دنیا است و طرح منزویسازی که آمریکا و استکبار جهانی همیشه به دنبال آن بودند را با شکست مواجه کرده است.
امروزه کمتر کسی روی زمین از آبله، تب دنگی و طاعون سیاه میمیرد. در عوض، بیماریهای لوکس امروزی ناشی از مدل زندگی باعث میشوند بدن ما آرامآرام و در طول 50 تا 70 سال به آرامی از کار بیفتد؛ بیماریهایی مانند ناراحتی قلبی، سکته مغزی، سرطان، دیابت و... به بیان دیگر مشکلاتی که میتوانند ناشی از فشارهای عصبی باشند یا به خاطر آن تشدید شوند.
محور اصلی جنگ اقتصادی ایالات متحده، دلار تسلیحاتی شده و تحریم است که مانند شمشیر داموکلس بالای سر کشورهای در حال توسعه آویزان است و عضویت در بریکس دستکم راه فراری برای بسیاری از کشورهای در معرض تهدید ارایه می دهد.
«میزان واقعی صادرات نفت ایران واقعی نیست.» این را همایون فلکشاهی، تحلیلگر و کارشناس ارشد مؤسسه انرژی کپلر مستقر در لندن میگوید. فلکشاهی موارد نقض این ادعای بلومبرگ را شرح داده و میگوید: «احتمالاً این تخمین عجیب و غریب شرکت ردیابی نفتکشها (Tanker Trackers) به میزان نفت ایران که روی آب ذخیره شده برگردد.»
در شرایطی که سازوکار 1+5 بعد از جنگ روسیه علیه اوکراین، کارآیی خود را از دست داده و دیگر اجماعی میان قدرت های بزرگ بر سر حل و فصل مناقشه هسته ای ایران مشاهده نمیشود، این مساله مطرح شده که آیا با تغییر ساختار1+5 میتوان راه حلی برای مناقشه هسته ای ایران در قالب برجام یا یک توافق جایگزین یافت؟ یکی از ساختارهایی که بعد از پیوستن ایران به گروه بریکس در رابطه با حل مساله هسته ای ایران مطرح...