امارات متحده عربی
امارات متحده عربی
رئیس فدراسیون کبدی ایران به عنوان نایب رئیس فدراسیون جهانی انتخاب شد.
سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا طی گزارشی به بررسی روند صعود یوزهای سپیدپوش فوتبال ایران به رقابتهای جام جهانی پرداخت.
اوپک و متحدانش شامل روسیه در نشست روز پنج شنبه با یک افزایش تولید ملایم ماهانه موافقت کرده و فشار مصرف کنندگان بزرگ برای افزایش بیشتر تولید را نادیده گرفتند و آژانس بین المللی انرژی را به عنوان یک منبع آمار کنار گذاشتند.
اقتصادنیوز: یک روزنامهنگار آمریکایی نوشت: بازنشستگی ژنرال مکنزی فرصتی برای تأمل در مورد کاهش قدرت آمریکا در خاورمیانه است.
مشاور سیاسی رئیس امارات متحده عربی با انتشار توئیتی به موضع گیری درباره ایران پرداخت و بر تقویت روابط با کشورمان تاکید کرد.
هفتادودومین کنگره فدراسیون جهانی فوتبال با حضور حداکثری فدراسیونهای عضو در قطر پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری دانشجو؛ پایگاه خبری "مدرن دیپلماسی" در گزارشی، اینطور استدلال کرده که اساسا دولت بایدن با توجه به برخی تحولات مهم در عرصه سیاست بین الملل نظیر "جنگ اوکراین"، به خطر افتادنِ امنیت بازار انرژی، و همچنین چشم اندازهای سیاسی و ژئوپلیتیکی حاکم بر خاورمیانه و حتی مناطقی نظیر شرق آسیا، قویا به دنبال دستیابی به یک توافق هسته ای با ایران در چهارچوب "مذاکرات اتمی وین" است. مدرن...
وزیر نفت عربستان به حملات موشکی اخیر به عربستان سعودی از جمله حملهای که هفته گذشته به انبار سوخت متعلق به آرامکوی سعودی در جده انجام شد اشاره کرد و گفت: از شما می پرسم: چه کسی به سمت ما راکت و موشک پرتاب می کند؟ او افزود: "چه کسی تامین مالی می کند، چه کسی آموزش می دهد، چه کسی این تسلیحات را تامین می کند؟
بانک مرکزی نرخ رسمی 46 ارز را برای امروز (پنجشنبه یازدهم فروردین ماه) اعلام کرد که بر اساس آن نرخ رسمی 9 ارز کاهش و 28 ارز افزایش یافت و نرخ رسمی 9 ارز نیز ثابت ماند.
پیش بینی می شود اوپک و متحدانش در دیدار روز پنج شنبه این گروه درخواستها برای افزایش بیشتر عرضه و جبران کاهش صادرات روسیه را نادیده بگیرند.
فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) در مرحله اول 804186 بلیت مسابقات جام جهانی را فروخت. این خبر را سرویس مطبوعاتی این سازمان اعلام کرد.
تهران - ایرنا - بانک مرکزی نرخ رسمی 46 ارز را برای امروز (پنجشنبه یازدهم فروردین ماه) اعلام کرد و بر اساس آن نرخ رسمی 9 ارز کاهش و 28 ارز افزایش یافت و نرخ رسمی 9 ارز نیز ثابت ماند.
اهتمام سازمان توسعه تجارت به رفع مشکلات و موانع تجاری از جمله خود تحریمیها و مذاکره با کشورهای همسایه برای توسعه روابط تجاری، رشد تجارت خارجی کشور در 6 ماه دوم سال 1400 را رقم زد.
فعالان بازار ارز در دهمین روز سال جدید شاهد نوسان محدود شاخص ارزی در صرافی های سطح کشور هستند. این در حالی است که دلار در بازار آزاد در مرز بیست و هفت هزار تومانی در حال نوسان است.