یک‌شنبه 30 دی 1403

امام راحل به مقام و ریاست هیچ توجهی نداشت

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
امام راحل به مقام و ریاست هیچ توجهی نداشت

حجت الاسلام غلامی با بیان این که امام خمینی (ره) در بعد عبادت انسانی متعبد بود و این تعبد و بندگی است که برای انسان عزت آفرین است، گفت: امام راحل یک شخصیت زاهد و متواضع بود و برای مقام و ریاست هیچ تلاش و توجهی نداشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام احمد غلامی در گفتگو با خبرنگار  هرمزضمن تسلیت فرا رسیدن سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد با بیان اینکه صحبت کردن پیرامون این شخصیت کار مشکلی است، اظهار کرد: تفاوت رهبران الهی و رهبران طاغوتی می شود به خوبی در امام امت جستجو کرد.

وی در ادامه با بیان این که امام خمینی (ره) در بعد عبادت انسانی متعبد بود و این تعبد و بندگی است که برای انسان عزت آفرین است، اضافه کرد: امام یک شخصیت زاهد و متواضع بود و برای مقام و ریاست هیچ تلاش و توجهی نداشت.

امام جمعه موقت قشم گفت: امام راحل در سال 1357 که به ایران مراجعه کردند میلیون ها نفر از مشتاقان امام به استقبالشان رفتند در تهران همه مردم ایران منتظر بودند که منجی و نجات دهنده ایران اسلامی وارد کشور شود.

غلامی اضافه کرد: در طول دوران با برکت و حیات طیبه امام خمینی (ره) زندگی سراسر تلاش برای احیای دین اسلام و رفاه و آسایش مردم بود. امام راحل در عمل، تمام هستی خود را برای تحقق اهداف بزرگ الهی به کار گرفته و با مردم زندگی کردند و برای مردم قیام کرده و به پا خاستند.

وی با بیان اینکه امام هیچ خواسته ای از مردم نداشتند و تنها عمل به تکلیف بود، افزود: ایشان، همانند جد بزرگش امام حسین (ع) آزاد مرد بودند و زیر بار ظلم و ستم نرفتند. وقتی که در قیام 15 خرداد 1342 دستگیر و روانه زندان شدند بحث تصویب کاپیتولاسیون (مصونیت مجرمین آمریکایی) در ایران بود که با سخنان مهم و آتشین در مسجد اعظم قم دستگیر و به ترکیه و سپس به عراق تبعید شدند.

رئیس تبلیغات اسلامی قشم گفت: تنها نظر امام راحل به خدا بود اگر در سروده های عارفانه هایشان توجه داشته باشیم همه حاکی از درد فراق و بیان عطش لحظه وصال محبوب بود و اینک این لحظه های شکوهمند برای او و جانکاه و تحمل ناپذیر برای پیروانش فرا می رسید.

غلامی ادامه داد: یکی از خصوصیات دیگر امام خمینی (ره) نگرش عجیب ایشان در همه ابعاد به‌ویژه نسبت به مسائل سیاسی بود و در وصیتنامه ایشان این ژرف‌نگری مشهود است که همه جوانب فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی را در آن مورد توجه قرار داده است.

وی در ادامه ابراز داشت: وقتی خبر رحلت امام خمینی (ره) منتشر شد گویی زلزله عظیم رخ داد، بغض ها ترکید و سرتاسر ایران و همه آنهایی که در جهان با نام و پیام ایشان آشنا بودند یکپارچه گریستند. هیچ قلم و بیانی قادر نیست ابعاد حادثه و امواج احساسات غیر قابل کنترل مردم را در آن روزها توصیف کند. هنگام تشییع جنازه امام مردم عاشق و دلداده امام خود به تهران رساندند و در تشییع جنازه ملیونی امام خویش شرکت کردند.

امام جمعه موقت قشم گفت: امام خمینی (ره) یک رهبر الهی است این استقبال، تشییع و بدرقه میلیونی و فرق آن با رهبرانی که با کودتا سرکار می آیند و هنگام مرگ مانند قذافی و صدام و امثال اینها مردم خوشحالند می‌گویند که از این ستم پیشگان و طواغیت راحت شدیم پس فرق رهبران الهی و طاغوتی در این است.

غلامی با اشاره به یوم‌الله بودن 15 خرداد، قیام مردم در این روز را حرکتی الهی عنوان کرد و گفت: امام خمینی (ره) هم با اعتقاد و اتکا به خدا و باور توانست در برابر قدرت‌های شرق و غرب عالم بایستد و این انقلاب را به پیروزی برساند.

انتهای پیام /