امروز مردم جامعه باید حقیقت و توانایی اسلام را در اداره جامعه مشاهده کنند
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلاموالمسلمین رضا عزت زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در «نشست معرفی نمایشگاه تخصصی مسجد و اداره جامعه انقلاب اسلامی» بهعنوان معجزهای که اراده تمام انبیا و اولیا برای تحقق حکومت توحیدی است برشمرد و اظهار کرد: امروز انقلاب اسلامی با طی کردن مسیر متعدد و پشت سر گذاشتن دشمنیها، فشارها و ضربات سهمگینی که هرکدام از آنها میتوانست...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلاموالمسلمین رضا عزت زمانی، معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در «نشست معرفی نمایشگاه تخصصی مسجد و اداره جامعه انقلاب اسلامی» بهعنوان معجزهای که اراده تمام انبیا و اولیا برای تحقق حکومت توحیدی است برشمرد و اظهار کرد: امروز انقلاب اسلامی با طی کردن مسیر متعدد و پشت سر گذاشتن دشمنیها، فشارها و ضربات سهمگینی که هرکدام از آنها میتوانست حکومت و دولتی را سرنگون کند به برکت اسلام ناب و مجاهدتهای علما و شهدا، امروز میراث دار حرکت اهلبیت علیهالسلام است.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی افزود: انقلاب اسلامی در مواجهه با یک تمدن و نظامی که شیطان در عالم برپا کرده بود تا هویت و شرافت انسانی را از انسان سلب کند و آن را به کالایی مبدل سازد که ریزهخوار دستگاه شیطان باشد، شکل گرفت؛ لذا انقلاب اسلامی بر اساس دستورالعمل سیاسی اسلام ناب با محوریت و مجاهدت مردم در اقصی نقاط این کشور به برکت مجامع و محافلی که اسلام پایه آنها و مساجد میداندار آنها بودند اتفاق افتاد و به برکت همین مساجد و راهنماییها و رهنمودهای علمای اسلام توانست مسیر تعالی را طی کند.
عزت زمانی بابیان اینکه حکومت اسلامی و ولایتفقیه در عرصه نظامات سیاسی در مقابل نظام طاغوت قد برافراشته و ایستادگی کردند اذعان داشت: اسلام در حوزههای مختلف دیگری نیز دارای دستورالعمل، راهکار، ساختار و نظامات مختلف برای اداره جامعه است؛ بنابراین میتوان گفت اسلام برای اداره حوزههای اقتصادی، اجتماعی و بخشهای فرهنگی دارای ظرفیت عظیمی است که این ظرفیتها باید به برکت انقلاب اسلامی به منصه ظهور برسند.
وی ادامه داد: نظاماتی در طول این سالها بر این کشور حاکم بوده است گاهی کوتاهیها، فراز و نشیبها و عدم توجههای ما باعث شده ظرفیتها و سرمایههای عظیم اسلام، دیده نشوند اگر ما مسجد را بهعنوان مرکز اداره جامعه و حکومت اسلامی و سرمایه محتوایی اسلام را برای اداره جامعه یک حقیقت میدانیم، فرآوری و تبدیل آن به ساختار و نظامات اجرایی یک امر اساسی و کلیدی است این در حالی است که بار مسئولیت این حرکت، بر دوش حوزههای علمیه است. حوزههای علمیه همانطور که انقلاب را ایجاد و در عرصههای مختلف پشتیبانی کردند امروز موظف هستند حرف، مدل و برنامه خود را برای اداره جامعه معرفی و ارائه کنند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه تلاشهای مستمر و مختلفی صورت گرفت همچنین راههایی طی شد تا مسجد و جایگاه آن همچنین روحانیت بهمثابه امام جامعه بهعنوان مدل اصلی و کلیدی و شاهراه تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی معرفی شوند تصریح کرد: نظامات لیبرال و نئولیبرال این مدل را نمیپسندند چراکه آن چیزی که اساساً مردم را در برابر هجمهها و ساختهای آنها در عالم بسیج کرده، اندیشه اسلام ناب است البته امروز شکست و تزلزل لیبرال و نئولیبرال برای همه بارز شده است این تفکر در نظامات پولی و مالی، نظامات اجتماعی، هویت انسانی، جایگاه زن و حقیقت انسانیت در تمام این موارد به بنبست رسیده است و سنگرهایی که نظام سلطه و نئو لیبرال ایجاد کرده توسط اسلام ناب، در حال فروپاشی است طوری که حتی اندیشمندان آنها در برابر تفکر و مبانی خود موضعگیری میکنند و این نشانه شکست تفکر لیبرال ونئو لیبرالیسم در جهان است. حجت حجتالاسلام عزت زمانی گفت: امروز حقیقت اسلام در حوزه اداره جامعه باید نمایان شود؛ تلاش مجموعههای مختلف برای احیای هویت مسجد، تحقق جایگاه باعظمت مسجد در اداره جامعه، مایه افتخار است. «نشست معرفی نمایشگاه تخصصی مسجد و اداره جامعه» فرصتی ایجاد کرد تا نظریات اندیشمندان و سرمایههای مختلفی که در مجامع علمی ما در حوزههای علمیه تولید و درباره آنها، بحث، گفتگو و تبادل اندیشه شده که برگرفته از مکتب ناب اهلبیت علیهالسلام، آیات و روایات است، به بهترین شکل مطرح شوند. وی ادامه داد: ما باور داریم که اسلام میتواند برای همه عرصهها پاسخ داشته باشد لذا این نشست، نقطه شروع و عزیمتی برای تحقق اجرای برنامههای کلیدی در اداره جامعه توسط مسجد است. مباحثات و نشستها حضور و مشارکتهای علما و اندیشمندان مختلف در این موضوع میتواند ما را در این مسیر کمک کند.
معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی بیان داشت: امروز مردم جامعه باید حقیقت و توانایی اسلام را در اداره جامعه مشاهده کنند؛ تا جامعه امیدوارتر و محکمتر در مسیر تحقق اهداف انقلاب اسلامی و تمدن اسلامی حرکت کند. تمدن اسلامی برنامهها و اندیشههای بدیع و متعددی برای ارائه دارد و اولویتهایی را برای خود مشخص کرده است و برای مقابله با سند منحوس 2030 که ما فقط گاهی به عنوان نظام تربیتی ومسائل و راهبردهای تربیتی به این سند معطوف میشویم، راهکارهای ارزندهای ارائه داده است.
وی در پایان یادآور شد: سند منحوس 2030 در عرصههای 17 گانه تمام آرزوها و اهداف دستگاه طاغوت، لیبرال و نئولیبرال را در نظر گرفته تا اجرا کند و در قالب یک نوع استعمار جدید قصد دارد تا این اهداف را توسط خودمان و نظاماتمان؛ محقق سازد و مانع اقتدار و پیشرفت ملت ما شود البته مدل و الگویی در حوزه اولویتهایی دوازدهگانه تمدنی اسلام ناب طراحیشده و در اختیار تمام مجامع علمی قرارگرفته است که از مبانی تا مراحل تحقق و اجرا، دارای برنامه و طراحی است و طرحها و حرفهای تازهای برای گفتن دارد.