امسال 50 نمایشگاه در شهر آفتاب برگزار میشود
مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب گفت: در طرح جامع اولیه نمایشگاه شهر آفتاب تغییراتی ایجاد شده است که با مصوبه شورا میتواند اجرایی شود.
نشست خبری نمایشگاه پلیمر شهر آفتاب در روز دوشنبه مورخ 27 فروردین ماه 1403 با حضور عباس تقدسینژاد مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب و هرویک یاریجانیان عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران برگزار شد.
عباس تقدسینژاد، مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب در این نشست ضمن عرض تبریک اقتدارآفرینی جمهوری اسلامی در جریانات جاری مطرح کرد: با توجه به اینکه توسعه متوازن تهران یکی از مهمترین شعارهای شهرداری تهران است، شهر آفتاب را باور کردیم و امروز بر این باور خروجیها را میگیریم. هرچند که هنوز جای کار دارد، اما نشاندهنده این است که میتوان ارزش مجموعه ورشکسته 10 هزارمیلیارد تومانی را به 60 هزار میلیارد تومان رساند و به عنوان سایتی که دارد کارش را مقتدر پیش میبرد در صنعت نمایشگاه شناخته شود.
وی با اشاره به اینکه امروزه شهر آفتاب به عنوان سایت مقتدر و صاحب سبک و قابل توسعه در این صنعت شناخته میشود، اظهار داشت: نقطه اوج نمایشگاه شهر آفتاب زمانی است که وزیر صمت در نمایشگاه شهر آفتاب حضور یافت و شخصا پروانه بهرهبرداری گرید الف صنعت نمایشگاهی کشور را به شهر آفتاب تقدیم کرد.
تقدسینژاد با تاکید بر اینکه در سال 1401 نمایشگاه را به شهرداری شناساندیم و در سال 1402 در صنعت نمایشگاهی مورد قبول واقع شد، گفت: بنا بر این است که در سال 1403 سایت نمایشگاهی شهر آفتاب در سطح ملی شناخته شود و در سال 1404 شناخت بینالمللی از این سایت رخ دهد.
تقدسینژاد در رابطه با برگزاری نمایشگاه پلیمر اظهار داشت: اولین نمایشگاه شهر آفتاب در سال 1403 نمایشگاه پلیمر خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه طبق آمار کشور ما در دنیا در صنعت پلیمر با تولید 8 میلیون تن در سال یازدهمین کشور است، تصریح کرد: ایران تنها 2 درصد تولید کل دنیا را به خود اختصاص میدهد.
مدیرعامل نمایشگاه بینالمللی شهر آفتاب با اشاره به اینکه در سالهای گذشته شعاری را با عنوان نمایشگاه حل یک مساله است، مطرح کردیم، گفت: نمایشگاههای متعددی در کشور برگزار میشود، اما صرفا تکرار نمایشگاههایی است که در مکانهای مختلف برگزار میشوند. هر نمایشگاه باید بتواند موضوعی را از صنعت و موضوع نمایشگاهی حل کند.
تقدسینژاد افزود: هر نمایشگاه مکلف است صنعت را با مشتریها و مصرفکنندههای بزرگ تهران ارتباط دهد. نمایشگاههایی از این دست میتوانند با آوردن هیئتهای تجاری خارجی و مصرفکنندگان بزرگ صنعت پلیمر بازارسازی کنند و مسیرهای جدیدی را برای سودآوری بیشتر شرکتها ایجاد کنند.
مدیرعامل نمایشگاه شهر آفتاب همچنین گفت: امید داریم که امسال موضوع توسعه سالنها را پیش ببریم. موضوع سرمایهگذاری را برای مجتمع تجاری و هتلها در نظر گرفته ایم که جزو بستههای سرمایهگذاری سازمان سرمایهگذاری است. برای توسعه نمایشگاه شهر آفتاب بالغ بر 50 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در این راستا باید فراخوان گذاشته شود و مراحل آن طی شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در طرح جامع اولیه نمایشگاه شهر آفتاب تغییراتی ایجاد شده است که با مصوبه شورا میتواند اجرایی شود. به عنوان مثال نمایشگاه دائمی در طرح اولیه نبوده است و به عنوان موضوع جدید در حال اضافه شدن است تا مکمل نمایشگاههای بسته باشد.
تقدسینژاد با اشاره به اینکه تعداد نمایشگاه در سال جاری نزدیک به 50 نمایشگاه است، بیان داشت: نمایشگاه خودرو، موتورسیکلت، نوشتافزار، نمایشگاه صنعت و... جزو نمایشگاههای بزرگ ما است. برای نمایشگاه ساختمان نیز با تدبیری چند نمایشگاه متعدد در نظر گرفته شده است. این نمایشگاه برای اولینبار در سال گذشته وارد شهر آفتاب شد و برای اولینبار سازه عظیمی در داخل سالن نمایشگاه ظرف 4 روز ایجاد شد که این امر منحصر به شهر آفتاب است و هیچ سایتی قابلیت اجرای آن را ندارد.
تقدسینژاد در پایان مطرح کرد: در صنعت پلیمر تولیدمان در کشور به نحوی است که در خاورمیانه اول، در دنیا یازدهم و در حوزه علمی هجدهم هستیم. این تعداد 7 عقبماندگی حوزه علمی خود نشان میدهد فضای دانشبنیانها از فضای تولید عقبتر است. از دانشبنیانها انتظار میرود به ارزشآفرینی در این صنعت کمک کنند که خودشان را به تولید برسانند.
باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری