امسال 500 اتوبوس شهری اورهال میشود
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: امسال 500 دستگاه از اتوبوسهای شهری اورهال خواهند شد و 500 دستگاه مینیبوس نیز در خطوطی که مسافران کمی دارند، به شهروندان خدمات رسانی خواهند کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی علیزاده با اشاره به اینکه ناوگان اتوبوسرانی شهر تهران بیش از 10 نوسازی نشده بود، اظهار کرد: بر اساس برنامه چهارم توسعه باید تا پایان سال آینده 7500 دستگاه اتوبوس فعال داشته باشیم این در حالی است که با عقد قرارداد خرید 2500 دستگاه اتوبوس از تولیدکنندگان داخلی که 2000 دستگاه آن دیزلی و 500 دستگاه آن برقی است و همچنین قرارداد خرید 2500 دستگاه اتوبوس 12 متری برقی از شرکتهای چینی مجموعاً تعداد اتوبوسهای تولید داخل و وارداتی به 5000 دستگاه میرسد.
وی ادامه داد: طبق توافقات صورت گرفته قرار است طی 5 الی 6 ماه، 2500 دستگاه اتوبوس به شهرداری تهران تحویل داده شود و به تدریج تا پایان سال، 5000 دستگاه اتوبوس فعال و نوسازی شده وارد ناوگان اتوبوسرانی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تصریح کرد: در سال گذشته 400 دستگاه اتوبوس نوسازی شد و از ابتدای دوره مدیریت فعلی شهر تهران تاکنون 900 دستگاه اتوبوس از طریق شهرداری تهران و تعهدات وزارت کشور وارد این ناوگان شده است.
به گفته علیزاده، در آینده آنقدر تعداد اتوبوسها افزایش مییابد که با کمبود راننده پایه یک مواجه خواهیم شد و با ورود اتوبوسهای جدید تلاش میکنیم معطلی مردم به حداقل ممکن برسد.
وی در ادامه به وضعیت اورهال اتوبوسها اشاره کرد و گفت: امسال 500 دستگاه اتوبوس 18 متری بازسازی خواهد شد این در حالی است که در کنار نوسازی و اورهال اتوبوسها، شاهد ورود مینیبوسها به چرخه خدمات رسانی به شهروندان خواهیم بود زیرا نسبت به مهندسی خطوط اتوبوسرانی اقدام کردهایم و از آنجایی که برخی خطوط مسافران کمی دارند، استفاده از مینیبوس در دستور کار قرار میگیرد تا اتوبوسهای 12 متری در خطوط پرمسافر خدمات رسانی کنند.
علیزاده در بخش دیگری از سخنان خود درباره کمبود حقوق رانندگان اتوبوس بخش خصوصی نیز اظهار کرد: بخشی از اتوبوسهای شهر تهران متعلق به شهرداری و بخش دیگر متعلق به بخش خصوصی هستند که شرکت واحد دخل و تصرفی در حقوق رانندگان آن ندارد و فقط به صورت ماهانه خدمات بر اساس پیمایش انجام شده، یارانه پرداخت میکند.
وی درباره تغییر جایگاه حضور زنان و مردان در اتوبوسهای بی آر تی نیز گفت: در این زمینه شکایات زیاد و تصادفات جرحی داشتیم و از آنجایی که با همکاری پلیس راهور هم نتوانستیم نسبت به ساماندهی موتورسیکلتها اقدام کنیم، ترمزهای ناگهانی اتوبوسها و تعداد بالای زنان مسافر موجب بروز تصادفات میشود بنابراین با توجه به اینکه آسیبپذیری بانوان بیشتر است نسبت به تغییر حل حضور آنها اقدام شد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران تصریح کرد: علاوه بر این تعداد زنان مسافر در خطوط تندرو در ساعات پیک بیشتر از آقایان است و به فضای بیشتری نیاز دارند که قسمت انتهایی اتوبوس فضای بیشتری دارد.
به گفته وی، تغییر جایگاه زنان و مردان موجب رضایت نسبی مسافران شده است.