امیکرون در کشور 3 قربانی گرفت
![امیکرون در کشور 3 قربانی گرفت](https://www.mizanonline.com/files/fa/news/1400/10/25/3417229_901.jpg)
سرپرست مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت اعلام کرد که در هر یک از شهرهای تبریز، یزد و شهرکرد شاهد یک فوتی به دلیل امیکرون بودهایم.
خبرگزاری میزان - محمد هاشمی، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با انتشار پیامی در صفحه توئیتری خود درخصوص آخرین آمار موارد مثبت شناسایی شده اُمیکرون در کشور نوشت:
آمار مبتلایان به امیکرون به 1162 مورد رسیده و تعداد مبتلایان در مشهد با 249 مورد افزایش چشمگیر داشته است. متاسفانه در هر یک از شهرهای تبریز، یزد و شهرکرد شاهد یک فوتی به دلیل امیکرون بودهایم و یک مورد بدحال هم در اهواز وجود دارد.
هشدار بسیار جدی است!
![امیکرون در کشور 3 قربانی گرفت 2](https://www.mizanonline.com/files/fa/news/1400/10/25/3417230_560.jpg)