انتقاد به تعطیلی واحدهای اقتصادی قطب صنعتی لرستان / چرا کسی پیگیر پروژههای نیمه تمام منطقه ویژه دورود و ازنا نیست؟
مهدی عبدالوند کارشناس اقتصادی و مدرس دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گفت: دورود قطب صنعتی لرستان است و از برکت کارخانه سیمان این منطقه، پنج کارخانه دیگر در کشور ایجاد شده است که نشان از ظرفیت بسیار بالا اقتصادی این منطقه دارد. متاسفانه یافتهها حاکی از این است که این کارخانه در مسیر تعطیلی قرار گرفته است. همچنین این شهر در صنایع نظامی جایگاه بلندی در کشور پیدا...
مهدی عبدالوند کارشناس اقتصادی و مدرس دانشگاه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گفت: دورود قطب صنعتی لرستان است و از برکت کارخانه سیمان این منطقه، پنج کارخانه دیگر در کشور ایجاد شده است که نشان از ظرفیت بسیار بالا اقتصادی این منطقه دارد. متاسفانه یافتهها حاکی از این است که این کارخانه در مسیر تعطیلی قرار گرفته است. همچنین این شهر در صنایع نظامی جایگاه بلندی در کشور پیدا کرده بود که بسیاری از ادوات زرهی و حتی لاستیک هواپیما در دورود لرستان ساخته میشد اما اخیرا با خبر شدهایم 15 واحد کوچک و جانبی این مجتمع بزرگ صنایع دفاع تعطیل شده است. این مدرس دانشگاه در مورد آسیب شناسی منطقه گفت: نمیدانم مشکل کجاست که با وجود جمعیت عظیم بیکار جوانان لرستانی درصد زیادی از صنایع این استان نیمه کاره رها شده است. پروژههای صنعتی، تولیدی و اقتصادی نزدیک به دو دهه است که معطل مانده و بیشتر سرمایه گذاران بخشهای مختلف حتی در منطقه ویژه اقتصادی دورود و ازنا پروژهها را به پایان نبردهاند؟ البته بر این باورم این مشکلات با همرامی مردم قابل حل است و هیچ بن بستی در این زمینه وجود ندارد.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: ایدههای خلاق زمانی که با خلوص نیت و شور جوانی ترکیب شوند به نتایج خوبی میرسند. کسانی که در کنار تلاشهای اقتصادی، آموزشی و فرهنگی نیم نگاهی به مدیریت نیز دارند الگوی مناسبی برای نسل امروز هستند. حضور جوانان در عرصههای مختلف برگ برندهی کشور است. جوانانی که با طلوع انقلاب اسلامی در روند ساخت ایران نقش بسزایی داشتند. عبدالوند گفت: جوانان ایران با نگاه به تجارب گذشتگان میتوانند مسیر رسیدن به شرایط بهتر برای کشور را ایجاد کنند؛ در بزنگاههای سیاسی کشور این جوانان هستند که راهگشا بودند. وی افزود: تربیت متخصص در ایران یکی از بزرگترین رسالتهای دانشگاه است. باید تلاش شود و با تمام وجود لذت آموختن را در وجود جوانان نهادینه شود. دانشگاههای ایران باید به سمت تربیت نیروی نخبه حرکت کنند تا بتوانند در آبادانی ایران تاثیر گذار باشند.