جمعه 23 خرداد 1404

انتقاد رئیس‌جمهور از 5 هزار همت پروژه بر زمین مانده از گذشته

وب‌گاه مشرق نیوز مشاهده در مرجع
انتقاد رئیس‌جمهور از 5 هزار همت پروژه بر زمین مانده از گذشته

رئیس‌جمهور ضمن انتقاد از 5 هزار همت پروژه بر زمین مانده، گفت: باید باهم اولویت‌بندی پروژه‌ها را مشخص کنیم و براساس داشته‌های خود تصمیم بگیریم و به سرعت آغاز کنیم و به سرانجام برسانیم

به گزارش مشرق، «مسعود پزشکیان» امروز پنجشنبه 22 خرداد 1404 در دیدار با فرهیختگان، نخبگان و فعالان فرهنگی استان ایلام، گفت: اینکه تعداد زیادی پروژه مصوب کنیم، کلنگ بزنیم اما به مدت 20 تا 30 سال بگذرد و نتوانیم آنها را به اتمام برسانیم درست نیست، هیچ منطق علمی این را نمی‌پذیرد که پروژه‌های زیادی را آغاز کنیم، قطره‌چگانی پول بدهیم اما نتوانیم هیچ یک را به اتمام برسانیم.

وی با اشاره به نزدیک به پنج هزار همت پروژه بر زمین مانده، افزود: باید باهم اولویت‌بندی پروژه‌ها را مشخص کنیم و براساس داشته‌های خود تصمیم بگیریم و به سرعت آغاز کنیم و به سرانجام برسانیم؛ در این صورت است که بدبینی نسبت به اتمام پروژه‌های بر زمین مانده را در جامعه از بین خواهیم برد.

رئیس‌جمهور بعد از ظهر روز گذشته (چهارشنبه) به همراه جمعی اعضای هیات دولت چهاردهم، وارد فرودگاه شهرستان ایلام شد.

سفر به استان ایلام، هفتمین سفر استانی رئیس‌جمهور پزشکیان است؛ نشست فعالان سیاسی و اجتماعی، ادای احترام به مقام شهدای والامقام، دیدار با فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران، دیدار با اقشار مختلف مردم، حضور در نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، نشست با فرهیختگان، نخبگان و فعالان فرهنگی و برگزاری جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، از جمله برنامه‌های سفر دکتر پزشکیان به ایلام است.

«مسعود پزشکیان» در قالب سفرهای استانی، پیش از این به استان‌های کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، خوزستان، بوشهر و شهرستان‌های استان تهران سفر کرده است.

رئیس‌جمهور در نخستین سفر استانی خود روز پنجشنبه اول آذر ماه به شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و سپس چهارشنبه 5 دیماه در دومین سفر استانی به استان خراسان شمالی رفت. همچنین شهرستان‌های چابهار و زابل مقاصد مرحله دوم سفر استانی رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان بودند.

پزشکیان سوم بهمن 1403 در سومین سفر استانی دولت چهاردهم به استان خوزستان سفر کرد و سپس 24 بهمن 1403 در استان بوشهر دیار نخل و دریا حضور یافت.

رئیس‌جمهور همچنین در اسفندماه سال گذشته در چهار مرحله به شهرستان‌های استان تهران شامل قرچک، پاکدشت، ورامین، پیشوا، پردیس، فیروزکوه، دماوند، اسلامشهر، بهارستان، رباط کریم، شهریار، قدس و ملارد سفر کرد و در آخرین سفر خود نیز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 در دیار پهلوانان، استان کرمانشاه حضور یافت.