انجام عمل جراحی پیوند کبد توسط متخصصان ایرانی
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، عباس ربانی، جراح و عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در برنامه صبح بخیر ایران از جراحی پیوند کبد و تجربیات خود به عنوان یک جراح سخن گفت.
ربانی گفت: در موارد خاصی نیاز است که برای جدا کردن ضایعه یا توموری که در بدن بیمار قرار دارد، کبد فرد به صورت کامل از بدن خارج شود. در این روش تومور در طی یک عمل جراحی از کبد جدا شده و بعد از آن مجددا به بیمار پیوند زده میشود. ما این جراحی را به واسطه تجربه خود در بیمارستان طالقانی انجام دادهایم.
وی افزود: بیماری که به بیمارستان طالقانی مراجعه کرده بود، تودهای در پشت کبد داشت و طی بررسیها به این نتیجه رسیدیم که به واسطه قرارگیری این توده در یکی از رگها و چسبیدن آن به کبد، تنها راه برداشتن این تومور استفاده از رگ مصنوعی بود. چیزی که این جراحی را سخت میکرد، عوارضی بود که این جراحی میتوانست به دنبال داشته باشد که شکر خدا با تمهیداتی که در نظر گرفتیم اتفاق ناگواری نیفتد. اکنون نزدیک به یک ماه از این عمل میگذرد و خوشبختانه بیماری که عمل پیوند کبد روی او انجام شده در شرایط خوبی به سر میبرد.
ربانی اظهار داشت: امیدواریم با پیشرفت علم به روزی برسیم که نیازی به عمل پیوند نباشد. در طی تمام این سالها تمرکز ما همواره بر روی کیفیت کار و نه بر تعداد عملها بوده است. چشمانداز ما به گونهای بوده که به سمتی رویم که پیوند زنده را در بهترین شرایط و با حفظ امنیت کامل بیمار انجام دهیم.
پایان پیام /