انجام فعالیتهای حساس بر روی گسلهای تهران ممنوع شد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیروز حناچی شهردار تهران صبح امروز در حاشیه افتتاح پروژههای مدیریت بحران با بیان اینکه زلزله و سیل دو حادثه محتمل برای شهر تهران هستند که باید برای جلوگیری از آنها همت کرد، در جمع خبرنگاران گفت: برای آمادگی در مقابل حوادثی همچون زلزله باید شتاب نگارهها را افزایش دهیم و برای این کار بیش از 30 شتاب نگار در شهر تهران اضافه کردهایم. او افزود:...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیروز حناچی شهردار تهران صبح امروز در حاشیه افتتاح پروژههای مدیریت بحران با بیان اینکه زلزله و سیل دو حادثه محتمل برای شهر تهران هستند که باید برای جلوگیری از آنها همت کرد، در جمع خبرنگاران گفت: برای آمادگی در مقابل حوادثی همچون زلزله باید شتاب نگارهها را افزایش دهیم و برای این کار بیش از 30 شتاب نگار در شهر تهران اضافه کردهایم.
او افزود: افزایش نگارندههای سیل میتواند در زمان وقوع حادثه هشدارهای لازم را اعلام کند که در این راستا 10 دستگاه اضافه شده است و وظیفه آنها هشدار در زمان وقوع سیل است.
حناچی تصریح کرد: هر دلار هزینه قبل از بحران معادل 40 دلار هزینه بعد از بحران است.
شهردار تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تا چه میزان میتوان قبل از وقوع زلزله از آن مطلع شد؟ گفت: مقالات علمی حاکی از آن است که قبل از زلزله نمیتوان زمان و مکان آن را تشخیص داد، اما شتابنگارهها میتوانند فعالیت گسلها را نشان دهند و این کار میتواند ما را راهنمایی کند که چه اقداماتی را انجام دهیم.
او با بیان اینکه ما نقشه پهنههای دارای گسل تهران را تهیه کردهایم، گفت: بر این اساس اجازه انجام فعالیتهای حساس در مکانهای دارای گسل را نمیدهیم.
حناچی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر اینکه چرا مراکز معاینه فنی برای سنجش آلایندگی خودروها از برندهای داخلی استفاده نمیکنند، گفت: اگر این تجهیزات استاندارد باشند باید حتما استفاده شوند، زیرا این مراکز با خروجی دود کار دارند و اینکه ساخت کجا باشند برای آنها اهمیت ندارد.