اندیشکده حکمرانی شریف
اندیشکده حکمرانی شریف
اقتصادنیوز: مرتضی زمانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و پژوهشگر اندیشکده حکمرانی شریف، در نشست شورای عمومی اندیشکده حکمرانی شریف که در سالن جلسات رضا روستاآزاد برگزار شد؛ به تجربه نگاری طراحی تا اجرای یک ایده سیاستی «حل مسأله ناترازی انرژی» در نظام حکمرانی کشور پرداخت.
ایرنا به نقل از محمدرضا شمسا کارشناس مرکز پژوهشهای مجلس در باره اصل 27 قانون اساسی نوشت: در دنیا سه رویکرد وجود دارد؛ رویکرد مجوز محورانه، رویکرد اطلاع محور و رویکرد نظارت پسینی. سختگیرانه ترین حالت همین رویکرد مجوز محور است اما در جمهوری اسلامی عملا ممنوعیت رخ داده و مجوزی صادر نشده است.
بهاره آروین و سجاد صفارهرندی از تحلیل گران حوزههای سیاسی و اجتماعی در مناظرهای به بررسی چرایی شکلگیری شعارهای رکیک در اعتراضات اخیر پرداختند.
بهاره آروین و سجاد صفارهرندی از تحلیل گران حوزههای سیاسی و اجتماعی در مناظرهای به بررسی چرایی شکلگیری شعارهای رکیک در اعتراضات اخیر پرداختند.
بهاره آروین، جامعه شناس: اگرچه این جنبش اعتراضی، "انقلاب" نیست اما جنبش گستردهای ناظر بر رفع محدودیتهای سبک زندگی است که ادامه خواهد داشت و از سوی دیگر نیز این جنبش بسیار اشکال غیر متمرکز و پراکنده در عرصه زندگی روزمرهای دارد که مقابله کلاسیک با آن سخت است.
نشست «ناشهروندی؛ تأملی بر ناهنجاریهای اعتراض» با حضور سجاد صفار هرندی و بهاره آروین فردا دوشنبه 14 آبان برگزار خواهد شد.
مراسم یادبود رئیس اسبق دانشگاه صنعی شریف و رئیس اندیشکده حکمرانی شریف در سالن اجتماعات دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.
حجت الاسلام مصباحی مقدم به تشریح برخی موفقیتها و همچنین ضعفهای اقتصادی دولت سیزدهم در یک سال نخست فعالیت آن پرداخت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، دوشنبه 14 تیرماه نشستی با عنوان «بررسی سیاستهای اقتصادی دولت و چالشهای پیش رو» با حضور حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون امور زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مجلس خبرگان رهبری و دبیری جلسه مرتضی زمانیان در محل سالن جلسات اندیشکده حکمرانی شریف برگزار شد. هدف از برگزاری این نشست، بررسی نقاط قوت و ضعف دولت...
وزیر اسبق امور خارجه گفت: پیشنهاد میکنم در پایان یک سالگی دولت سیزدهم، ارزیابی و ترمیم جدی در سطح مدیران ارشد دولتی انجام گیرد.
اقتصادنیوز: منوچهر متکی در خصوص عملکرد دولت رئیسی گفت: دولت سیزدهم در جهتگیری ها خوب عمل کرده اما در برنامهریزی و کارآمدی کارگزاران ضعف دارد.
یک استاد روابط بینالملل گفت: دیپلماسی اربعین ثابت کرد انگاره تخاصم ایران و عراق به دلیل تنگای ژئوپولتیک عراق، برساختهی ذهن غربی بوده است و علاوه بر جغرافیا، تاریخ و هویت نیز بر روابط اثرگذار هستند.
مهر نوشت: وزیر اسبق امور خارجه گفت: هنوز برخی غربباوران در داخل معتقدند بی غرب به سر نمیشود.