اندیشکده حکمرانی شریف
اندیشکده حکمرانی شریف
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در همایش دانشگاه و حکمرانی، از مواجهه کشور با پدیده وطنگزینی خبر داد و جستوجو برای شرایط زیستی بهتر و پایدارتر را از دلایل مهاجرت توصیف کرد. او گفت: گاهی رفتارهایی نشان دادهایم که در کوتاهمدت برطرفکننده تهدید و تامینکننده امنیت تلقی میشوند؛ اما در بلندمدت افق پیشرفت را مبهم نشان میدهند.
فارس نوشت: رییس مجلس با بیان اینکه کشور با پدیده وطنگزینی مواجه است با ابراز تأسف از اینکه نمود کامل این مسأله را در موج جدید مهاجرت از کشور میبینیم، گفت: ما با پدیده وطن گزینی مواجه هستیم و نه وطن گریزی. بسیاری نمیخواهد و نمیتوانند از ایران دل بکنند اما به دنبال شرایط زیستی بهتر و پایدارتر هستند.
رئیس مجلس در همایش دانشگاه و حکمرانی گفت: هرگونه فهم از دین که مردم سالارانه نباشد، مخدوش و هرگونه مردم سالاری که به تحقق دین کمک نکند را مردود می دانیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهوری، در آیین گرامیداشت مرحوم روستا آزاد رییس اسبق دانشگاه صنعتی شریف و رئیس فقید اندیشکده حکمرانی شریف با اشاره به شخصیت علمی، تاثیرگذار و تلاشگر مرحوم روستا آزاد عنوان کرد: در سالهایی که افتخار داشتم در کنار دکتر روستاآزاد...
قالیباف گفت: از بن دندان باور داریم که انقلاب اسلامی ایران، اصالت فرهنگی داشته است و باید الگوی حکمرانی مناسب آن باید فرهنگپایه باشد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی زلفی گل در اولین همایش «دانشگاه و حکمرانی»؛ یادبود رئیس فقید اندیشکده حکمرانی شریف، مرحوم «رضا روستا آزاد» گفت: فرهنگ دانشگاهی ویژگیهای خاص خود را دارد و تمام رفتارهای فرد دانشگاهی بر مبنای عقل و ایمان و دانش است. تمام این ویژگیها در شخصیت جامع الاطراف مرحوم روستاآزاد جمع بود و شبکهای از فضایل بود. زلفی گل اضافه کرد: روستاآزاد معتقد...
از میدان جنگ تا میدان سیاست؛ رزمنده های بازگشته از جبهه ها چه عملکردی داشتند؟
حملونقل جادهای شاهد یکی از بحرانیترین دورههای خود در تابستان 1402 بود و کمتر کسی توانست بلیت موردنیاز خود را به سرعت و سهولت تهیه کند. اما ریشههای این وضع آشفته چه بود؟
اقتصادنیوز: برنامه تلویزیونی «شیوه» با موضوع «دلار زدایی از اقتصاد» با حضور مرتضی زمانیان عضو هیئت علمی دانشگاه امیرکبیر و همت قلی زاده کارشناس اقتصادی؛ 18 شهریور روی آنتن شبکه4 رفت.
ما در فضای جهانی سکوت کردهایم و هیچ تولید بین المللیای نداریم.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، تعدادی از اندیشکدهها و صاحبنظران اقتصادی در بیانیهای در آستانه بررسی موضوع ایجاد وزارت بازرگانی و تفکیک بازرگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستند که این موضوع را تعویق بیاندازند. متن بیانیه به شرح زیر است: جناب آقای دکتر رئیسی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف ریاست محترم مجلس...
جمعی از کارشناسان اقتصادی در نامه ای به رؤسای سه قوه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار مسکوت ماندن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی شدند.
نگاهی به مواضع این روزهای چهره های شاخص حامی رئیسی نشان میدهد که یا در مقام انتقاد از دولت برآمدهاند و یا سیاست سکوت را در قبال عملکرد دولت سیزدهم انتخاب کردهاند و چند ماه است حرفی درباره دولت نمیزنند.
اقتصادنیوز: در جریان انتخابات ریاستجمهوری دوره سیزدهم هم بهرغم اینکه عدم احراز صلاحیتها بهصورت گستردهای صورت گرفته بود، نقش تعدادی از بزرگان و شخصیتهای برجسته اصولگرا در اجماع روی ابراهیم رئیسی و رسیدن او به ریاست دولت تاثیرگذار بودهاند.
فرضیه یادداشت سیاسی / علمی نویسنده بر آن است ترکیببندی فعلی نهادی کشور «قتلگاه تحول» و مشدد «رکود حکمرانی» در جمهوری اسلامی است.
لطفالله سیاهکلی نماینده مجلس گفت: در بازار انحصاری فقط قیمتگذاری دستوری جواب میدهد.