اورانیوم غنی شده
اورانیوم غنی شده
هشت سال پس از امضای برجام اولیه، اتحادیه اروپا همچنان به یک توافق رو به زوال پایبند است، در حالی که به نظر می رسد ایران و ایالات متحده در حال حرکت به سوی یک تفاهم غیررسمی هستند.
اقتصادنیوز: بیانصافی است که بگوییم اتحادیه اروپا در مذاکرات اخیر مرتبط با برنامه هستهای ایران هیچ جایگاهی ندارد، اما به وضوح نقشی بسیار فرعی ایفا میکند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این روزنامه نوشت: «23 تیرماه سال 94، برجام به تصویب کشورهای 1+5 رسید و نشانههایی از تغییر راهبرد در سیاست خارجی ایران و آمریکا را نسبت به هم نمایان ساخت. مشکل اصلی از ابتدا، خوشبینی فزاینده طرفین به این توافق بود. طرف ایرانی به دلایلی همچون کسب پولهای بلوکهشده، خروج ایران از فصل هفتم منشور ملل متحد و فراهم شدن زمینه سرمایهگذاری خارجی، از امتیازات...
روزنامه هم میهن بر خلاف دعاوی دولتمردان روحانی میگوید: «توافق هستهای عملاً نه توافقی میان دو کشور، که میان دو دولت روحانی و اوباما بود».
تعلیق راب مالی؛ آغاز فصل جدید سیاست ایرانی بایدن / در انتظار رویارویی بر سر موشکها؟
آخرین اخبار از فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران اعلام شد.
پرونده هستهای ایران یکی از چالشبرانگیزترین و پرفرازونشیبترین و پیچیدهترین مذاکرات دیپلماتیک تاریخ بوده است.
پس از چندین ماه بنبست، ایران و آمریکا مذاکرات غیرمستقیم بر سر برنامه هستهای ایران و برجام را از سر گرفتند. بعید به نظر میرسد که دو دولت به زودی به توافقی برای احیای توافق هسته ای 2015 یا یک توافق جدید دست یابند
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره اجرای قطعنامه 2231 و برجام در حالی برگزار شد که برخی کشورها درباره احیای برجام سخن گفتند و برخی هم ادعای آمریکا و انگلیس را تکرار کردند.
نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره اجرای قطعنامه 2231 و برجام در حالی برگزار شد که برخی کشورها در تبعیت از آمریکا و انگلیس، ادعاهای آنان را تکرار کردند.
دپیلمات ارشد انگلیس مدعی شد: شواهد زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه ایران همچنان به حمایت مادی از جنگ تجاوزکارانه روسیه در اوکراین ادامه می دهد.
نماینده انگلیس در سازمان ملل ادعا کرده است که شواهد زیادی درباره حمایت مادی ایران از جنگ تجاوزکارانه روسیه در اوکراین وجود دارد.
سفیر انگلیس: ایران همچنان به حمایت مادی از جنگ تجاوزکارانه روسیه در اوکراین ادامه می دهد و پهپادهایی با برد بیش از 300 کیلومتر را در اختیار مسکو قرار داده است. ایران همچنین با نقض 2231 به ارائه سیستمهای تسلیحاتی پیچیدهتر به حوثیهای یمن ادامه داده است. این امر امنیت منطقه را به خطر می اندازد و ثبات و رفاه منطقه را تضعیف می کند.
گوترش در نشست دوره ای شورای امنیت: همچنین مجدداً از جمهوری اسلامی ایران درخواست میکنم از انجام اقدامات بیشتر که این کشور را از اجرای کامل برجام دور می کند؛ خودداری کند و اقداماتی را که از ژوئیه 2019 انجام داده و متعهد شده است که این اقدامات قابل برگشت است، بازگرداند.
دبیرکل سازمان ملل متحد در گزارش به شورای امنیت در خصوص قطعنامه 2231 یک روز پیش از تشکیل نشست شورای امنیت: من همچنان متقاعد هستم که توافق بهترین گزینه موجود برای تضمین ماهیت منحصراً صلح آمیز برنامه هستهای ایران است.