اورانیوم غنی شده
اورانیوم غنی شده
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی چشم انداز بازگشت سریع طرفین به برجام را بسیار ضعیف دانست.
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در خصوص احیای برجام گفت: هنوز تصمیمی درباره بازگشت طرفین به توافق گرفته نشده است.
رافائل گروسی: توافق صورت گرفته بین ایران و آژانس در ماه مارس، گامی در مسیر صحیح بود و به نفع تمامی طرفین توافق هستهای است که روند همکاری سازنده با ایران در پیش گرفته شود، اما احتمال احیای برجام در آینده نزدیک، بسیار ضعیف است.
جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا روز گذشته در موسسه واشنگتن اعلام کرد که اولویت واشنگتن برای حل مساله هستهای ایران، دیپلماسی است؛ با این حال این کشور از هیچ اقدامی برای جلوگیری از هستهای شدن ایران فروگذار نخواهد کرد. او در این اندیشکده و با این سخنان از سیاست جدید آمریکا در قبال ایران که دیپلماسی را به پشتوانه بازدارندگی به پیش میبرد، رونمایی کرد.
حمید ابوطالبی معاون سیاسی رئیسجمهوری سابق ایران در توییتی نوشت: سوال بزرگ فراروی برجام - برای همه - این است که آیا به لحاظ تکنیکی، برجام قابلیت اجرا یا حتی بازبینی زمانی را دارد یا آنکه باید به آن بدرود گفت؛ و برجام را برای همیشه به تاریخ سپرد؟ آیا برجام صرفا «امیدی باقی مانده» است، یاآنکه هنوز یک واقعیت تام است؟ چراکه برجام، که برای موافقانِ دیپلماسی درعرصه جهانی صورت پاندورا به معنای...
اقتصادنیوز: حمید ابواطلبی، معاون سیاسی سابق دفتر ریاست جمهوری اظهار کرد احیای برجام غیرممکن شده است.
ماههاست که مذاکرات تهران و قدرتهای بزرگ برای احیای توافق هستهای سال 2015 (موسوم به برجام) دچار بنبست شده و به رغم تلاشهای دیپلماتیک، گفتگوهای رسمی متوقف مانده است.
در وضعیت جدید و نقش روسیه و چین: بازگشت غرب به برجام ناممکن خواهد بود؛ برجام به لحاظ تکنیکی و زمانی قابلیت دوام ندارد؛ امید باقیمانده در جعبه پاندورا ازبین رفته است؛ و این هم که آمریکا دیپلماسی را تنها راهحل مساله هستهای میداند، چیزی جز مذاکره «مستقیم و جامع» با ایران نیست.
حمید ابوطالبی در یک توییت نوشت: برجام دیگر یک واقعیت تام نیست.
شاید مکرون قصد دارد با اعمال فشار به اسرائیل، لابی صهیونیستها در این کشور را که قدرتمندترین لابی اسرائیلی در اروپا است، مجاب به حمایت از سیاستهای وی در اروپا کند.
مجموع ظرفیت اسمی غنیسازی سانتریفیوژهای نصب شده ایران تقریباً 29100 سو (SWU) است. این مهم در آذر 1401 محقق شد. قبل از برجام حداکثر ظرفیت غنیسازی اسمی ایران کمی بیش از 20 هزار سو (SWU) بود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در روزهای اخیر برخی از رسانههای غربی به ویژه نشریه اکسیوس موضوع توافق موقت هستهای را برای چندمین بار در سالهای اخیر پس از خروج آمریکا از برجام، مطرح و داغ کردند و این بار مدعی شدند این طرح بین آمریکا و اسرائیل پخته شده و مورد توافق ضمنی سه کشور اروپایی آلمان، انگلیس و فرانسه نیز هست. اما به نظر میرسد همان طور که نشریه مذکور مدعی شده ایران برای...
مقامات ایرانی: به کمتر از برجام رضایت نمی دهیم.
دیپلماسی در حال حاضر مرده است. آمریکا و ایران باید از خودشان بپرسند که آیا این شرایط، پایدار می ماند
«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه تصمیم انگلیس برای ارسال تسلیحات با اورانیوم ضعیف شده به اوکراین را یک رفتار کاملا تحریک آمیز از سوی لندن علیه مسکو خواند.