شنبه 12 مهر 1404

اولین تصاویر از محل سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
اولین تصاویر از محل سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه

عصر روز جمعه 11 مهرماه در پی عملیات نجات بانوی کوهنورد گمشده در ارتفاعات اشترانکوه لرستان، بالگرد امدادی هلال‌احمر به همراه تیم عملیاتی امداد کوهستان به محل اعلام شده اعزام شد که بالگرد هلال احمر دچار حادثه شد و دو نفر از کادر پرواز به شهادت رسیدند.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عصر روز گذشته، 11 مهرماه، بالگرد جمعیت هلال‌احمر که برای عملیات امدادونجات به ارتفاعات اشترانکوه در استان لرستان اعزام شده بود دچار حادثه شد. این بالگرد برای عملیات جست‌وجو و نجات یک زن مفقود شده به ارتفاع 4 هزار متری چالکبود در اشترانکوه اعزام شده بود و در ارتفاع 2800 متری دچار حادثه شده و 8 سرنشین شامل کادر پروازی و امدادگران هلال‌احمر داشته است.

در این بالگرد 9 نفر شامل 4 نفر از کادر پرواز و 5 امدادگر حضور داشتند که متأسفانه دو نفر از جمله مهندس پرواز و خلبان (محسن مهراب زاده و سید حسن میرقاضی) به دلیل شدت جراحات در همان محل حادثه به شهادت رسیدند.

اولین تصاویر از محل سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه را در ادامه مشاهده می‌کنید:

.

محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات گفت: ساعاتی پیش با تلاش تیم‌های امدادی، امدادگران حادثه دیده در سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه لرستان، به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

وقوع حادثه برای بالگرد هلال‌احمر در اشترانکوه / یک نفر از حادثه‌دیدگان جان باخت

براساس اعلام جمعیت هلال احمر کوهنورد مصدوم اشترانکوه نیز توسط بالگرد به مرکز درمانی منتقل شد.

علت بروز حادثه برای بالگرد هلال احمر، برهم خوردن تعادل بالگرد در لحظه فرود اعلام شده است.

اولین تصاویر از محل سقوط بالگرد هلال احمر در اشترانکوه 2