سه‌شنبه 6 آذر 1403

اژه‌ای: نیامده‌ایم به یک مقام برسیم و دیگران را تضعیف کنیم

وب‌گاه الف مشاهده در مرجع
اژه‌ای: نیامده‌ایم به یک مقام برسیم و دیگران را تضعیف کنیم

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اگر سیاست با بد اخلاقی توأم شد آنجاست که خودخواهی‌ها پیش می‌آید و قدرت‌طلبی به هر قیمتی پیش می‌آید، گفت: ما نیامده‌ایم که به یک کرسی و مقام برسیم و دیگران را تضعیف کنیم و کسی نباید چنین تصوری داشته باشد که هرچه فکر می‌کند درست است.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، همزمان با نوزدهمین شب از ماه رمضان، مراسم شب قدر در حرم امام خمینی (ره) با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در این مراسم اظهار کرد: ماه مبارک رمضان، ماه رحمت واسعه الهی، استغفار و توبه، قرب به پروردگار متعال، مواسات با مردم، تقوا پیشه کردن، تسلط بر هوای نفس، مبارزه با ظالم، یاری کردن مظلوم، خالی کردن دل از غیر خدا و همه رذائل و پر کردن آن از فضائل و ارزش‌های الهی است؛ قلب ماه مبارک رمضان نیز «شب قدر» است.

رئیس قوه قضاییه بیان داشت: روزه گرفتن بر ما و پیشینیان ما واجب شد تا تقوای الهی را پیشه کنیم، دل‌های‌مان را از کینه، حقد و سایر زشتی‌ها بزداییم، رنگ خدایی به خود بگیریم، با یکدیگر صاف و صادق و همدل باشیم و با وجود اختلاف سلیقه‌ها و فکرها، یک زندگی مسالمت‌آمیز و توأم با آرامش، صفا و صداقت را در کنار همدیگر داشته باشیم.

محسنی اژه‌ای در ادامه، با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران، بر پایه تعالیم الهی پایه‌گذاری شده و امور را با مشارکت، حضور و اعتماد مردم به پیش می‌برد، گفت: ما در ماه مبارک رمضان با خدای خود عهد می‌بندیم که خون شهدا را پاس بداریم و از ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که امام خمینی (ره) آن را بنا نهادند و رهبر معظم انقلاب آن را هدایت و رهبری می‌کنند، حفاظت و حراست کنیم؛ ما در ماه مبارک رمضان از خداوند متعال مسألت می‌کنیم که ما را از ولایت جدا نکند و به ما توان دهد که در این مسیر ثابت‌قدم بمانیم.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه همه افعال و اَعمال حضرت امیرالمومنین علی علیه‌السلام از جمله سیاست، جهاد، رفتار با مردم و حکمرانی آن امام والامقام، همراه با رعایت اخلاق اسلامی و حُسن خلق بود، گفت: امام علی علیه‌السلام در مقابل دشمنان خود نیز اخلاق اسلامی را رعایت می‌کرد و امروز رعایت اخلاق اسلامی و حُسن خلق برای همه ما به خصوص کارگزاران نظام، لازم و بلکه الزم است.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: امروز دشمنان و شیاطین برای ایجاد تفرقه، بدبینی، ناامیدی و یاس در میان مردم در حال تلاش هستند و در این شرایط ما باید بدانیم که رعایت اخلاق اسلامی و حُسن خلق، خنثی‌کننده این حربه‌ها و توطئه‌های دشمنان و شیاطین است.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه امروز شیاطین برای ایجاد تفرقه، اذهان را مشغول می‌کنند و روز به روز بر ذهنیت‌های منفی می‌دمند، گفت: در ماه مبارک رمضان نه تنها باید از مبطلات روزه پرهیز کنیم بلکه باید تمام اعضا و جوارح ما نیز روزه باشند و به ویژه زبان و گوش ما نیز روزه باشد و از سخنان لغو و شایعه‌پراکنی‌ها و تهمت‌زنی‌ها و توطئه‌چینی‌ها اجتناب و احتراز کنیم.

رئیس قوه قضاییه در ادامه اظهار داشت: ما کارگزاران نظام مدیون مردم هستیم؛ مردمی که 45 سال است برای اسلام در همه صحنه‌ها حاضر هستند؛ امروز باید حکمرانی خوبی را برای این مردم عرضه داریم و تلاش کنیم که دنیا و آخرت آن‌ها را عزتمندانه تأمین کنیم؛ ما موظفیم وسایل آسایش و آرامش و امنیت مردم را مهیا گردانیم؛ ما نسبت به معیشت مردم مسئول هستیم؛ امروز برخی از مردم در فشار و تنگنا هستند؛ این مردم، بحق انتظار دارند ظلم و فساد و تبعیض نباشد.

محسنی اژه‌ای تصریح کرد: از همه مسئول‌تر خود من هستم؛ اگر هر مقدار کوتاهی کردم و نتوانستم حق شما مردم را استیفا کنم و حق مظلومین را از ظالمین بگیرم، در این شب عزیز در پیشگاه خداوند و شما مردم، عذرخواه هستم.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اهمیت تحکیم هر چه بیشتر اتحاد و انسجام اسلامی و ملی، بیان داشت: نمی‌توان با تنگ نظری رفتار کرد؛ نمی‌شود کسی بخواهد فقط سلیقه خود را حاکم کند؛ اگر سیاست با بد اخلاقی توأم شد آنجاست که خودخواهی‌ها پیش می‌آید و قدرت‌طلبی به هر قیمتی پیش می‌آید؛ ما نیامده‌ایم که به یک کرسی و مقام برسیم و دیگران را تضعیف کنیم؛ کسی نباید چنین تصوری داشته باشد که هرچه فکر می‌کند درست است. باید اتحاد و انسجام خود را حفظ و تقویت کنیم و اجازه ندهیم شیاطین و جواسیس در صفوف ما رخنه کنند؛ این امر مستلزم سعه‌صدر و همدلی و صبر در برابر مشکلات است.