چهارشنبه 26 شهریور 1404

اکران 100 ساله / فیلمی که هرگز نخواهید دید

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
اکران 100 ساله / فیلمی که هرگز نخواهید دید

ایرنا: «100 سال - 100 Years» عنوان فیلمی علمی - تخیلی به نویسندگی جان مالکوویچ و کارگردانی رابرت رودریگز است که بازیگران آن، وجود نخواهند داشت تا در فیلم‌ها بازی کنند، مگر این که فناوری انجماد در دهه‌های آینده با شتاب بیشتری پیشرفت کند.

در زمان تبلیغات 100 سال در سال 2015 از این فیلم با عنوان «فیلمی که هرگز نخواهید دید» ، نام برده شد. قرار است این فیلم در سال 2115 نمایش داده شود که به نوشته مووی وب، نسخه فیلم در یک قاب شیشه ای ضد گلوله در گاو صندوقی با فناوری بالا نگهداری می‌شود که در 18 نوامبر سال 2115 رونمایی خواهد شد.

در 100 سال، جان مالکوویچ آمریکایی در نقش قهرمان مرد، شویا چانگ تایوانی در نقش قهرمان زن و مارکو زاروری شیلیایی در نقش هماورد ایفای نقش می‌کنند که این بازیگران در زمان اکران آن در فیلم‌ها دیگر نخواهند بود. به این ترتیب نسخه فیزیکی فیلم باید با دقت بالایی نگهداری شود.

تاکنون درباره جزئیات این فیلم جز نام و نقش این سه بازیگر مطلبی عنوان نشده و این جزئیات پنهان نگاه داشته شده است.

البته کارگردان 100 سال در گفت و گویی در سال 2019 گفته بود من داشتم چندین فیلم کوتاه برای آن بازیگران می‌ساختم و اول، آن یکی (100 سال) را تمام کردم؛ اول آن فیلم را گرفتیم، فکر می‌کردم قرار است تبلیغاتی یا چیزی شبیه به این باشد...

در این باره مووی وب می‌نویسد: اگر چه بینندگان برای دیدن فیلم «100 سال» باید مدت زمان زیادی در انتظار بمانند اما در واقع لازم نیست خیلی منتظر بمانند تا این فیلم به نتیجه برسد. 100 سال یک فیلم کوتاه خواهد بود. چرا که به طور قطع سازندگان آن برای خلق تصویری کامل زمان کافی در اختیار داشته‌اند.

«100 سال یک فیلم تجربی خواهد بود»؛ شنیدن این موضوع ممکن است به این معنا باشد که سازندگان آن، کیفیت را فدای تلاش برای ایجاد انقلابی در قالب کرده‌اند اما 100 سال می‌تواند بیش از حد پیچیده نیز باشد. چرا که صاحبان ایده‌های خلاق پشت پروژه قصد ندارند برای دستیابی به دیدگاه عجیب و غریب خود، داستانی منسجم را لحاظ کنند.

حال چه طرفدار این گونه فیلم‌ها باشید و چه در زمره کسانی که آن‌ها را بیش از حد اغواگر می‌خوانند، نباید این مساله باعث نگرانی یا هیجان شود؛ به احتمال زیاد وقتی که 100 سال به نمایش درآید، شما دیگر برای دیدنش هم نخواهید بود.

مووی وب نوشته به طور دقیق موضوع 100 سال مشخص نیست اما با حداقل اطلاعاتی که از آن به طور عمومی منتشر شده حاکی از آن است فیلم تلاش می‌کند جهان 100 سال آینده را با پیش‌بینی‌های خود به تصویر بکشد و مخاطبان آن در سال 2115 قادر خواهند بود آن را با وضعیت جهان خود مقایسه کنند.

در حقیقت دیدن جهانی که مغلوب تغییرات آب و هوایی و فروپاشی سیاسی شده چندان عالی به نظر نمی‌آید. بنابریان شاید تماشاگران سینما لازم است با نوشتن طوماری سازندگان 100 سال را متقاعد سازند که آن را کمی زودتر اکران کنند.

55226

کد خبر 1678322
اکران 100 ساله / فیلمی که هرگز نخواهید دید 2
اکران 100 ساله / فیلمی که هرگز نخواهید دید 3