اگر قرار است تحول آموزشی ایجاد شود، باید تغییرات در اساتید اتفاق بیفتد
![اگر قرار است تحول آموزشی ایجاد شود، باید تغییرات در اساتید اتفاق بیفتد](https://snn.ir/files/fa/news/1402/4/10/1999732_453.jpg)
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قاسم عمو عابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم در نشست خبری که امروز برگزار شد، گفت: در برنامه تحول آموزشی سعی شد که به نقش ایگساتید بیشتر توجه شود و در طرح سرآمدان آموزشی تلاش شده به این بحث توجه شود. وی افزود: نقش آفرینی اساتید در بحث آموزشی چندان مورد توجه نبود و سرآمدان آموزشی به بحث آموزش اساتید می پردازد. عموعابدینی اضافه کرد: اگر قرار است...
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قاسم عمو عابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم در نشست خبری که امروز برگزار شد، گفت: در برنامه تحول آموزشی سعی شد که به نقش ایگساتید بیشتر توجه شود و در طرح سرآمدان آموزشی تلاش شده به این بحث توجه شود.
وی افزود: نقش آفرینی اساتید در بحث آموزشی چندان مورد توجه نبود و سرآمدان آموزشی به بحث آموزش اساتید می پردازد.
عموعابدینی اضافه کرد: اگر قرار است از آموزش به معنای شاگرد پروری باشد و تحول آموزشی ایجاد کند باید تغییرات در اساتید اتفاق بیفتد که آن را به عنوان سر آمدان آموزشی در نظر گرفتیم که 4 شاخصه را در نظر گرفتیم که فعالیت آموزشی با کیفیت، آموزش پژوهش محور، اخلاق حرفه ای در آموزش و شاگرد پروری در جریان حکمت پروری است که اساتید دارای این شاخصه معرفی و تجلیل می شوند.
وی ادامه داد: سال گذشته آیین نامه آن ابلاغ شد که اساتید برتر در سطح دانشگاهی انتخاب شدند که در مجموع 110 نفر به وزارت علوم معرفی شدند و در نهایت 16 استاد برتر به عنوان سرآمدان آموزشی انتخاب شدند و در اجلاسیه فردا در دانشگاه شهید بهشتی تقدیر خواهند شد.
وی افزود: همچنین جایزه حکمت دانایی را نیز در دستور کار داریم که این جایزه نیز با راه اندازی دبیرخانه آن بتوانیم این جایزه را برای اساتید داشته باشیم.
عمو عابدینی افزود: هر استاد باید برای سرآمد آموزشی 400 امتیاز به دست می آوردند که بتوانند در این بین انتخاب شوند. جایزه حکمت و دانایی پیشنهاد شده که هر دو سال یک بار برگزار شود که طرحی برای معرفی حکیمان است که شاخصه های بسیار سختی برای این جایزه در نظر گرفته شده است.