دوشنبه 1 تیر 1405

بار بادمجانی که در کرمان با آفت حشیش همراه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بار بادمجانی که در کرمان با آفت حشیش همراه شد

کرمان - ایرنا - فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: با پشتیبانی اطلاعاتی پلیس استان فارس 564 کیلو و 800 گرم حشیش از بار بادمجان یک دستگاه وانت نیسان در محور بافت - سیرجان کشف شد.

به گزارش ایرنا، سردار عبدالرضا ناظری شامگاه یکشنبه با اعلام این خبر به رسانه ها افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیرجان با همکاری اطلاعاتی پلیس استان فارس از قصد قاچاقچیان برای انتقال یک محموله موادمخدر با استفاده از یک دستگاه خودروی وانت نیسان مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی اضافه کرد: تیم های عملیاتی پلیس پس از رصد تحرکات قاچاقچیان، محور بافت - سیرجان را تحت کنترل خود قرار دادند و به محض مشاهده خودروی نیسان حامل مواد، طی عملیاتی منسجم آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی استان کرمان بیان داشت: ماموران در بازرسی از بار بادمجان این خودرو 564 کیلو و 800 گرم حشیش کشف و 2 قاچاقچی را دستگیر کردند.

سردار ناظری با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهمان به مرجع قضائی خاطرنشان کرد: پلیس با بهره گیری از توان اطلاعاتی خود و رصد مداوم باند های قاچاق مواد مخدر هرگز اجازه نخواهد داد سوداگران مرگ برای رسیدن به اهداف شوم خود امنیت اجتماعی مردم را خدشه دار کنند.

*س_برچسب‌ها_س*