بازارچههای صنایعدستی در استان اردبیل توسعه مییابد
اردبیل - ایرنا - معاون صنایعدستی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل گفت: با هدف رونق تولید و فروش تولیدات صنعتگران و هنرمندان، بازارچههای صنایعدستی در مناطق مختلف این استان راهاندازی میشود.
به گزارش ایرنا، ناصر محمودی روز شنبه اظهارداشت: رونق تولید و فروش تولیدات صنعتگران و هنرمندان صنایعدستی از جمله برنامههای اولویتدار سال 99 با توجه به شعال سال است.
وی افزود: با مکانیابی مناسب و راهاندازی بازارچهها و نمایشگاهها زمینه مناسبی برای عرضه محصولات تولیدی صنعتگران بخش صنایع دستی استان فراهم خواهد شد.
وی گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در نامگذاری امسال به عنوان سال جهش تولید ظرفیتهای اداره کل در حوزه صنایعدستی از جمله مربی، کارگاه و مواد اولیه برای افزایش تولیدات صنایع دستی در محلات حاشیه در اختیار قرارگاه حضرت زهرا استان قرار خواهد گرفت.
او افزود: با توجه به اینکه صنایعدستی جزو حرفههایی است که به راحتی میتوان در این حوزه ایجاد اشتغال کرد بهترین فرصت برای ایجاد اشتغال در محلات کم درآمد است.
وی گفت: در این راستا از محل تسهیلات مشاغل خانگی نیز با نرخ چهار درصد تسهیلات لازم در اختیار فعالان این حوزه قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به تجربه موفق این اداره کل در همکاری با کانونهای مساجد استان برای ایجاد اشتغال در حوزه صنایعدستی با تکیه بر ظرفیت مساجد اردبیل، بیان کرد: قرار شد قرارگاه فرهنگی حضرت زهرا نیز در راستای فروش الکترونیک محصولات صنایعدستی و نیز ایجاد بازارچههای دایمی فعالیتهای موثری انجام دهد.
اردبیل از استانهای برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب میشود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
بیش از 120 هزار نفر در استان اردبیل در 62 رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.
چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.
*س_برچسبها_س*