یک‌شنبه 4 آذر 1403

باقرزاده: رئیس کمیته المپیک تا آخرین رای مشخص نبود / چنین انتخاباتی در ورزش دنیا هم سابقه نداشت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
باقرزاده: رئیس کمیته المپیک تا آخرین رای مشخص نبود / چنین انتخاباتی در ورزش دنیا هم سابقه نداشت

تهران - ایرنا - سرپرست فدراسیون شمشیربازی با اشاره به اینکه برگزاری چنین انتخاباتی در کمیته ملی المپیک بی‌سابقه بود، گفت: در ادوار قبل رئیس از قبل مشخص بود اما امروز یک رقابت خوب و سالم برگزار شد، حتی در مجامع بین‌المللی هم چنین انتخاباتی ندیده‌ام.

به گزارش عصر یکشنبه ایرنا، فضل‌الله باقررزاده، نامزد پست ریاست کمیته ملی المپیک که با کسب 5 رای در دور اول از انتخابات کنار رفت، در جمع خبرنگاران گفت: یکی از بهترین انتخابات دوران کمیته ملی المپیک بود. در دوره‌های گذشته، رئیس از قبل از مجمع مشخص بود اما امروز تنها دوره‌ای بود که یک رقابت خوب و سالم برگزار شد، حتی در مجامع بین‌المللی هم چنین انتخاباتی ندیده‌ام.

وی افزود: یک رقابت بود و آقای خسروی‌وفا رای آوردند، به او تبریک می‌گویم و برایش آرزوی موفقیت می‌کنم.

باقرزاده درباره اینکه رای‌های وی در دور اول، در دور دوم به آرای خسروی وفا اضافه شد، اظهار داشت: اصلا اینطور نیست، یک مجمع آزاد بود و حتی دو رئیس فدراسیون هم در ادامه به رای‌گیری اضافه شدند. انتخابات نزدیکی بود، تا ثانیه آخر هم فرد پیروز مشخص نبود و 27 - 27 بودند و رای بیست و هشتم را کسی نمی‌دانست.

وی همچنین درباره اضافه شدن دو نفر به رای‌گیری در دور دوم گفت: وقتی این دو نفر وارد شدند، ما از نماینده شورای المپیک آسیا سوال کردیم که قبول هست یا نه؟ وی در پاسخ گفت که در صورتی که نصف به‌علاوه یک فدراسیون‌های المپیکی باشد، مشکلی ندارد، کسی هم اعتراض نکرد و همه چیز طبق قانون پیش رفت.

سرپرست فدراسیون شمشیربازی در ادامه درباره انتخابات این فدراسیون، تصریح کرد: وزارت ورزش روی اساسنامه کار می‌کند و ما تابع وزارت هستیم و هر تصمیمی بگیرند ما تابع آن هستیم ولی یک طرح جدید باید در اساسنامه جدید باشد. هیئت‌های ورزشی در اساسنامه فعلی مشکل دارند. دیروز در جلسه گردهمایی مشترک بین فدراسیون‌ها و مدیران و معاونان اداره کل، دو بحث اصلی مربوط به اساسنامه فدراسیون‌ها و آئین‌نامه هئیت‌های استانی بود.

وی در پاسخ به سوالی درباره عملکردش در شمشیربازی، خاطرنشان کرد: تمام شمشیربازی بعد از انقلاب نابود و این رشته 10 الی 15 سال تعطیل شد. من سال 1382 زمانی که سرپرستی هئیت را گرفتم، در فدراسیون اتاق نداشتم و 6 هئیت کیف به دست داشتم. نامی از شمشیربازی نبود ولی الان حداقل در بازی‌های کشورهای اسلامی قونیه وقتی تیم سابر ایران قهرمان می‌شود، وزیر ورزش ترکیه که آمده بود مدال طلا را بدهد، سالن را ترک کرد.

باقرزاده افزود: این نتیجه زحمات کسانی است در فدراسیون بوده‌اند، ما تا مدال المپیک پیش رفتیم. در سنگال قهرمان جام جهانی شدیم و مدال جهانی گرفتیم. بزرگترین افتخارم این است که رئیس کمیته ملی المپیک و وزیر ورزش به من گفتند که ما از شما در المپیک توکیو طلا می‌خواهیم.

سرپرست فدراسیون شمشیربازی اظهار داشت: رشته من، کشتی، وزنه برداری، تکواندو یا کاراته نیست؛ رشته‌ای است که جایگاهی در ورزش ایران نداشت اما الان در جهان و آسیا، شمشیربازی ایران را می‌شناسند. چند روز دیگر مسابقات جهانی با جایزه سه هزار دلاری در اصفهان برگزار می‌شود و ورزشکاران خوب دنیا می‌آیند.

باقرزاده در واکنش به اینکه در زمان وی با بها دادن به سابر، رشته اپه نابود شد، گفت: سوئیس الان قهرمان المپیک اپه دنیا است اما در رشته سابر موفق نیست. اکثر کشورهای دنیا در یک رشته موفق می‌شوند و استعدادیابی می‌کنند. همین الان که صحبت می‌کنم در رشته اپه بانوان یکی از دختران ما برنز گرفت و تیم نایب قهرمان شد. قرقیزستان، آذربایجان و ترکیه قدرت‌های دنیا هستند، قرقیزستان بازیکن مشهوری به نام پتروف دارد که در بازی نیمه نهایی، مقابل قرقیزستان یکی از بازیکنان 18، 19 ساله ما او را شکست داد.

باقرزاده اضافه کرد: برخی رشته‌ها نیاز به زمان دارند و وقتی استعداد پیدا شود، نیاز به سرمایه‌گذاری داد. در قهرمانی جهان مقابل ترکیه 45 بر 39 باختیم اما در بازی‌های کشورهای اسلامی، این تیم را در کشور خودش 45 بر 28 شکست دادیم.

برچسب‌ها