یک‌شنبه 12 مرداد 1404

باند سرقت ساختمان‌های نیمه‌کاره زمین‌گیر شد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
باند سرقت ساختمان‌های نیمه‌کاره زمین‌گیر شد

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان حرفه‌ای ساختمان‌های نیمه‌کاره خبر داد.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان حرفه‌ای ساختمان‌های نیمه‌کاره خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد افشار، سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت مشابه از ساختمان‌های نیمه کاره در سطح حوزه تیم عملیات کلانتری 138 جنت آباد بررسی موضوع و دستگیری سارق یا سارقان را به عهده گرفتند.

سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت ادامه داد: با مراجعه به محل‌هایی که سرقت‌ها رخ داده بود و بررسی دوربین‌های مداربسته و استفاده از شیوه‌های نوین پلیسی موفق به شناسایی هویت و مخفیگاه دو نفر سارق شدند که در ادامه با کسب مجوز از مقام قضائی به مخفیگاه متهمان مراجعه کردند.

این مقام انتظامی ادامه داد: مأموران پلیس در یک عملیات غافلگیرانه وارد مخفیگاه شدند و متهمان را قبل از اینکه شانسی برای انجام کاری داشته باشند دستگیر و زمین گیر کردند. در بازرسی‌های اولیه از مخفیگاه اموال سرقتی از جمله، 15 عدد دینام کولر، پنج عدد باطری ماشین، هفت عدد پروژکتور، حدود 2 هزار متر کابل برق، سنگ فرز، دریل شارژی، 6 عدد پمپ آب، 6 عدد دوربین مداربسته و یک قبضه سلاح گرم کشف و به همراه متهمان به کلانتری منتقل شدند.

سرهنگ افشار بیان کرد: متهمان پس از انتقال به کلانتری در تحقیقات ابتدایی به جرم خود مبنی بر سرقت از ساختمان‌های نیمه کاره و خالی از سکنه و 15 فقره سرقت مشابه دیگر اعتراف کردند در ادامه تحویل مراجع قضائی شدند.