سه‌شنبه 6 آذر 1403

بانوان روزنامه‌نگار از 41 کشور در جشنواره بین‌المللی "رسانه خورشید" حضور دارند

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بانوان روزنامه‌نگار از 41 کشور در جشنواره بین‌المللی "رسانه خورشید" حضور دارند

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از حضور بانوان روزنامه نگار و رسانه ای 41 کشور دنیا در جشنواره بین المللی «رسانه خورشید» خبر داد.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ایمان شمسایی، مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ظهر شنبه هشتم مهرماه در حاشیه برگزاری جشنواره بین المللی رسانه خورشید در جمع خبرنگاران، از حضور فعال بانوان خبرنگار در این جشنواره تشکر کرد.

شمسایی با اشاره به اینکه امروزه رسانه‌ها تنها روایتگر نیستند گفت: امروز رسانه‌ها خلاق و کارآمد هستند و اتفاقاتی را که وجود ندارند را هم ایجاد می‌کنند.

او اشاره به برگزاری اولین دوره از جشنواره رسانه خورشید گفت: شهر مشهد، شهری هویت ساز است و می‌تواند نمادی برای معرفی ایران اسلامی باشد.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: معمولاً خبرنگاران و اصحاب رسانه مسائل و مشکلات را مورد بررسی قرار می‌دهند. اما کمتر پیش می‌آید که خود آن‌ها سوژه باشند و محور اصلی برنامه قرار بگیرند؛ لذا هر گردهمایی اصحاب رسانه، موضوعیت دارد و نقطه اشتراک بین افکار و دغدغه‌ها و مسائلی است که اهالی رسانه دارند. ضمن اینکه می‌تواند در قالب این رویدادها، تجربیات نیز با نمایندگان سایر رسانه‌ها به اشتراک گذاشته شود و وقتی این کار جنبه رقابت پیدا می‌کند نیز به اعتلای کیفی روزنامه‌ها نیز کمک می‌کند.

"جشنواره خورشید" فرصتی برای ترفیع جایگاه زن و خانواده است

شمسایی به فعالیت گسترده بانوان خبرنگار در سطح کشور اشاره کرد و اظهار داشت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که بانوان روزنامه نگار هرچند فعالیت زیادی دارند، اما با وجود تاثیرگذاری‌های فراوانی که دارند، آنگونه که باید دیده نمی‌شوند.

او ادامه داد: بانوان روزنامه نگار و رسانه‌ای دنیا از 41 کشور در شهر مشهدمقدس گرد هم آمده‌اند تا هم تجربیات و مسائل خود را با هم به اشتراک بگذارند و از سوی دیگر با ایران اسلامی آشنا شوند. شهر مشهد، شهری هویت ساز است و می‌تواند نمادی برای معرفی ایران اسلامی باشد.

شمسایی خاطرنشان کرد: رسانه‌های مطرح دنیا که در ایران دفتر دارند، در جریان برگزاری این رویداد قرار گرفته‌اند و از آن‌ها دعوت به عمل آمده است. پس از پایان این برنامه، نقاط قوت و ضعف کار توسط شورای سیاستگذاری مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت و برای ادامه این کار در سال‌های بعد مورد توجه قرار خواهد گرفت تا اتفاقات بهتری رقم بخورد.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه خود به جایزه مریم کاظم‌زاده اشاره کرد و توضیح داد: رویداد دیگری هم در حوزه رسانه‌ای بانوان در معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد پیگیری می‌شود. سال گذشته خانم «مریم کاظم زاده» به عنوان اولین عکاس و خبرنگار زن جنگ تحمیلی دار فانی را وداع گفت که برای ایشان مراسم بزرگداشتی در تهران برگزار شد و این نوید داده شد که جایزه «مریم» به عنوان جایزه‌ای برای روزنامه نگاران بانوی ایرانی برگزار شود.

او تصریح کرد: در این رویداد نمایندگان رسانه‌های مختلف رادیویی، تلویزیونی، خبرگزاری‌ها و حتی بلاگرهای مشهور نیز حضور پیدا کرده‌اند که می‌توانند پوشش مناسبی برای اخبار این جشنواره باشند.

شمسایی ادامه داد: تعدادی از خبرنگاران مقیم که دفتر نمایندگی رسانه‌های آن‌ها در ایران وجود دارد نیز در این برنامه حاضر هستند که از جمله آن‌ها خبرنگاران الجزیره، المیادین، خبرگزاری فرانسه و تلویزیون ملی چین هستند.