پنج‌شنبه 5 شهریور 1405

بانوی ایرانی نامزد دریافت جایزه بازی جوانمردانه شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بانوی ایرانی نامزد دریافت جایزه بازی جوانمردانه شد

تهران - ایرنا - کمیته برگزاری مراسم جایزه بازی جوانمردانه جهانی از «کتایون اشرف» نائب‌رئیس بانوان فدراسیون قایقرانی برای حضور در مراسم سالیانه خود دعوت کرد.

به گزارش ایرنا، کمیته بین‌المللی بازی جوانمردانه یک ارگان غیردولتی در خدمت ترویج روحیه ورزشکاری در رقابت‌های ورزشی در سطح جهان است. این کمیته، سالیانه جوایزی به ورزشکارانی که بازی‌های جوانمردانه انجام می‌دهند اهدا می‌کند. مراسم امسال این کمیته پس از چند سال تعویق به دلیل شیوع کرونا، 27 تا 29 خرداد در بوداپست مجارستان برگزار می‌شود.

کتایون اشرف نائب‌رئیس زنان فدراسیون قایقرانی یکی از دعوت‌شدگان به این مراسم است که در بخش ترویج بازی جوانمردانه کاندیدای دریافت جایزه است.

اشرف به دلیل فعالیت‌هایی که در زمینه توسعه ورزش قایقرانی زنان با پروژه توسعه و گسترش ورزش زنان در سال 2017، نخبه‌گزینی و آموزش نوجوانان و مربیان قایقرانی که منتهی به کسب 2 سهمیه المپیک نوجوانان 2018، برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا نوجوانان و جوانان در رودخانه کرج و داوری در مسابقات قهرمانی جهان اسلالوم 2019 و 2021 بود، کاندید دریافت این جایزه است.

پیش از این حسن تفتیان دونده ایرانی به دلیل رفتار جوانمردانه موفق به دریافت این جایزه شده است.

کتایون اشرف نیز قبل این به دلیل حمایت از ورزش زنان موفق به دریافت جایزه پاروی طلایی فدراسیون جهانی قایقرانی شده بود.

منبع: فدراسیون قایقرانی

برچسب‌ها