بایدها و نبایدهای چند روز پرهیجان فوتبالی!
گروه خبر خوب - چند روز پرهیجان فوتبالی با تمام بایدها و نبایدهایش سپری شد و گرچه نماینده کشورمان در دیدار با تیم النصر تن به شکست داد، اما در میزبانی از تیم حریف و فوق ستاره فوتبالی، یک پیروزی ارزشمند را از آن خود و ملت ایران کرد تا اگر روزی از رونالدو پرسیدند سفر به ایران چگونه بود؟ پاسخ او سرشار از خاطراتی خوش از ایران و مردمان پر شور و حالی باشد که برخلاف تبلیغات رسانه ای، نه جهان سومی هستند و نه اسیر ناامیدی و بیتفاوتی نسبت به وقایع پیرامون خود. شاید در این چند روز خیلی ها، نوع هواداری و استقبال از رونالدو را نقد کرده باشند اما در کنار تمام این نقدهای درست و غلط، یک چیز کاملا واضح بود و آن هم پویایی ملتی به نام ایران.
پشتکار یک دختر معلول همه ناممکن ها را ممکن کرد
دیدار دختر معلول با رونالدو چه پیامی داشت؟
دیدار فاطمه حمامی با رونالدو، یکی از خبرهای داغ دیروز بود که نه تنها آرزوی دیرینه او را برآورده کرد، بلکه خوشحالی بسیاری از مردم را به همراه داشت. شاید بپرسید چرا خبر این دیدار را در زمره اخبار خوب امروزمان گنجانده ایم؟ واقعیت این است که ما و شما خبرخوبیها به خوب دیدن عادت داریم و مسائل را از دریچهای نگاه میکنیم که شاید به چشم برخیها نیاید. تمام خوبی خبر فاطمه حمامی در این است که این هنرمند معلول، سالهای سال برای گذر از محدودیتهای جسمی و کسب هنری قابل ستایش، با تمام وجودش مایه گذاشته و سدهای بسیاری را شکسته تا بشود هنرمندی که حالا، پشتکارش خریدار دارد. اگر امروز فاطمه حمامی فرصت دیدار با فردی چون رونالدو را بدست میآورد قطعا بخش اعظمی از این دیدار را مدیون تلاش بیوقفه خود برای کسب موفقیت است. البته در این بین نباید از تلاش مسئولان مربوطه برای فراهم کردن شرایط این دیدار نیز غافل شد. به هرحال آنها بودند که بیتفاوت از کنار آرزوی این دختر معلول نگذشته و قدمی برای شادیش برداشتند.
وقتی مرام پهلوانی را از اهل بیت و بزرگ مردی چون سردار سلیمانی هدیه گرفته باشی
قهرمانی امیرحسین زارع زیر سایه چه کسانی رقم خورد؟
قهرمانی بلامنازع پسر ایران در مسابقات جهانی کشتی از چشم هیچ کس پنهان نماند. آن شب، همه آنهایی که به صفحه تلویزیون چشم دوخته بودند، فقط محو تماشای رشادت و جوانمردی امیرحسین زارع نشده و از دوربین دیگری، منزل این شیرمرد مازندرانی را رصد میکردند. یکی از صحنههای بسیار خاص آن شب که از چشم دوربینها مخفی نماند، قاب عکس سردار سلیمانی بر دیوار خانه این کشتی گیر غیور بود که پیامهای بسیاری درپس خود داشت؛ شاید یکی از مهمترین پیامهای این قاب عکس ماندگار، الگوپذیری جوانانی چون امیرحسین زارع از ابرقهرمانی همچون سردار سلیمانی باشد که نتیجهاش هم میشود، صبوری، گذشت و جوانمردی در شرایطی که حریف، سیلی برصورتت میزند اما استوار میایستی تا با روحیه پهلوانیات پاسخی قاطع به سیلی او دهی! امیرحسین زارع با قهرمانی بیچون و چرایش، نه تنها مدال طلای جهان را از آن خود کرد و روحیه پهلوانی ایرانیها را به رخ جهانیان کشید، بلکه با اهدای این مدال ارزشمند به آستان امام رضا (ع)، نشان داد که تمام این موفقیتها از اعتقاداتی عمیق به خاندان اهل بیت (ع) نشأت میگیرد. او گفته: «تمام زندگیم را از امام رضا (ع) دارم و این طلا به همراه طلای بازیهای آسیایی را به ایشان تقدیم میکنم.»
«صبا ولیزاده سلطان احمدی»؛ صاحب چندین مدال طلای اختراع تجیهزات پزشکی در دنیاست
باز هم اقتدار جهانی یک بانوی ایرانی
«صبا ولیزاده سلطان احمدی»؛ این نام تا به حال به گوشتان خورده؟ اگر ایشان را میشناسید که فبها اما اگر هم نمیشناسید، حرجی نیست، چون معمولا رسانههای غرض ورز، اقتدار زنان ایرانی را مثل خیلی از اخبار در بوق و کرنا نمیکنند و این اخبار دیر به گوشمان میرسد، اما به هرحال ما اینجاییم تا از این بانوی مقتدر تبریزی برایتان بگوییم و همه با هم از شنیدن این خبر سرکیف بیایم. صباخانم بانوی مخترعی است که در هشتمین دوره مسابقات اختراعات کانادا توانسته با اختراع خود تحت عنوان «سرنگ ایمن» به منظور کاهش حداکثری احتمال ایجاد زخم در بیماران، عنوان طلا را به خود اختصاص دهد. شاید به زبان ساده باشد اما کسب مدال طلای تجهیزات پزشکی در کشور کانادا، اصلا کار آسانی نیست و نشان از توانمندی زنان ایرانی در این عرصه دارد. همچنین خوب است بدانید که این بانوی تبریزی علاوه بر طلای کانادا، مدال طلای اختراعات لهستان، جایزه ویژه مخترعین مراکش و مدال طلای اختراعات سوییس را در کارنامه دارد و در کره جنوبی نیز توانسته مدال طلای برترین مخترع زن را از آن خود کند. قابل توجه همه آنهایی که از ایران رفتند تا بدون عرق به کشور، در آنسوی مرزها خودی نشان دهند!
وقتی مامورهای راهور نمره بیست میگیرند
به اعتقاد ما خبرخوبی ها، خوب دیدن یک نعمت بزرگ است. نعمتی که البته خیلیها با نگاه و افکار منفی خود از آن بینصیب هستند و به همین سبب نیز بیش از همه، خودشان را آزار میدهند. مثلا برخیها تا حرف از پلیس و نیروی انتظامی میشود، آنقدر متاثر از شایعه سازی های یکسال اخیر، نیروی انتظامی را به باد انتقاد میگیرند که گویی اصلا در ایران زندگی نمیکنند و اصلا هم امنیتشان را مدیون همین نیروهای خادم نیستند، اما انصافا اگر بخواهیم نگاهی منطقی به زحمات این قشر زحمتکش داشته باشیم، دیگر جایی برای حرف و حدیث باقی نمیماند و با تمام وجود سپاسگزار پلیسهای کشورمان بوده و نمرهای جز بیست به آنها نمیدهیم. پلیسهایی که همواره فراتر از وظیفه شغلی خود، در خدمت مردم بودهاند و انسانیت را به معنای واقعی به نمایش گذاشته اند. نمونهاش همین فیلم بالا که از مشهد به دستمان رسیده. در این فیلم، دو مامور راهور را میبینید که وقتی متوجه میشوند خودروی زن و شوهری دچار نقص فنی شده، فارغ از لباس و منصب، آستین بالا میزنند تا کاری برای کمک به آنها انجام دهند. آنها حتی بعد از رفع ایراد خودرو، ماشین را هل میدهند و نمیگذارند کار خیرشان نیمه تمام بماند.
این هم از خانواده جدید پلنگ ایرانی
بگذارید حسن ختام خبرهای خوب امروزمان را اختصاص دهیم به حیات وحش و تصاویر زیبایی که توسط خانواده جدید پلنگهای ایرانی (مادر و توله جدید) رقم خورده و حال و هوایمان را تغییر میدهد. فیلم بالا از پلنگهای بازیگوش پارک ملی و حفاظت شده تندوره گز شکار شده که خوشایند همه مردم و خوراک دوستداران محیط زیست است. به گفته مهدی اللهپور؛ مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی؛ احداث آبشخور جدید برای محیط زیست، پویایی بوجودآمده در پارک ملی تندوره و تلاش محیط بانان سخت کوش این پارک باعث شده تا شاهد امنیت هرچه بیشتر زیستگاهی این گونه ارزشمند باشیم.
وقت خودسنجی است، نیمی از سال گذشت
تابستان رو به پایان است و باید شمارش معکوس تا آغاز پاییزی دیگر را آغاز کنیم و این یعنی، یک نیم سال دیگر از عمرمان سپری شد و وقت مناسبی است برای آنکه انگشت اشاره را به سمت خودمان بگیریم و بپرسیم در این 6 ماهی که گذشت به غیر از دنیا و مادیاتش، چه برای خود اندوخته ایم؟ این خودسنجی، شاید کار آسانی نباشد اما توصیهای است از رسول اکرم (ص) که فرموده اند: " پیش از آن که به حساب شما برسند خود حسابگر خویش باشید و قبل از این که اعمال شما را بسنجند اعمال خود را وزن کنید و برای روز قیامت خویشتن را آماده سازید.» البته این خودسنجی، مزایای دیگری هم دارد؛ مثلا اینکه میتوانیم با سنجش آنچه، کرده و نکرده ایم، 6 ماه پربارتری را برای خود ترسیم کنیم.